A júniusi jókedvről két új vígjáték is gondoskodik, érkezik a Nagyfater elszabadul Robert De Niroval, és a csajos estékhez kihagyhatatlan Hogyan legyünk szinglik? Dakota Johnsonnal és Rebel Wilsonnal. A vígjátékok mellett egy magyar játékfilm is elérhető lesz, megjelenik Barnóczky Ákos Login című filmje.

Nagyfater elszabadul – DVD/BD megjelenés: 2016.06.01

Nagyfater elszabadul-5

A pajzánkodás nem korfüggő, mocskosnak lenni relatív.

Robert De Niro és Zac Efron minden tabut földbe tipor ebben a szókimondó vígjátékban, amelyben egy karót nyelt fickó és az ő mocskos szájú nagyapja elindulnak egy olyan vad utazásra, melyben semmi sem szent. Keresd Blu-rayen és DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Leckék csábításból
  • Bakiparádé

Login DVD/BD megjelenés: 2016.06.01

LogIn_Parti Nora es Pal Andras

HA VALAHA ESZEDBE JUTOTT INTERNETEN ISMERKEDNI, AKKOR KIHAGYHATATLAN!

A közösségi hálók és a video-megosztó oldalak korában néhány fiatal magyar filmes úgy döntött, hogy eddig soha nem látott, modern formában dolgozza fel Choderlos de Laclos klasszikus regényét, a Veszedelmes viszonyokat. Miután férje meghal, Janka bejelentkezik a néhai párja által használt társkeresőre. Itt ismerkedik meg Tamással, akinek lánya szerelmi bánatában lett öngyilkos. Ketten együtt elhatározzák, hogy megkeresik és kikészítik azt a két professzionális csábítót, akik tönkretették szeretteiket, hamarosan azonban vélt és valós érzelmek olyan hálójában találják magukat, amelyben már nem lehet eldönteni, hogy ki kinek vallja magát. Keresd Barnócky Ákos filmjét DVD-n!

Hogyan legyünk szinglik? DVD/BD megjelenés: 2016.06.15

HogyanLegyunkSzinglik_jelenetfoto (3)

„Tökéletes választás egy csajos estéhez.” – Stephen Whitty, NEW YORK DAILY NEWS

Vannak jó szinglik meg rossz szinglik… és ott van Alice. Valamint Robin, Lucy, Meg, Tom és David. New York tele van magányos szívekkel, akik a párjukat keresik, hol a szerelem nevében, hol egy kis kaland kedvéért, hol pedig valami olyasmihez, ami a kettő közé esik. Az incselkedő SMS-ek és egyéjszakás légyottok sűrűjében lavírozva pedig meg kell tanulniuk szinglinek lenni egy olyan világban, melyben a szerelem nap mint nap új értelmet nyer. És ők bizony rájönnek, hogy az lesz a legjobb, ha jó nagyot harapnak a Nagy Almába! Keresd Blu-rayen és DVD-n!

A Blu-ray EXTRA tartalma (magyar felirattal):

  • 3 kisfilm:
  • Hogyan legyünk szinglik – pro és kontra
  • Ramazuri Rebellel: Lógjunk együtt Rebel Wilsonnal
  • A legjobb ötlet a nyerő ötlet: Így születtek a poénok
  • Rebel Wilson sziporkái, kimaradt jelenetek és bakiparádé