Májusban olyan új megjelenések jönnek, mint az Apolló fia  Sylvester Stallone (Oscar-jelölt, legjobb férfi mellékszereplő) szereplésével, és Quentin Tarantino nyolcadik filmje, az Aljas nyolcas. Animációs filmből sem lesz hiány, hiszen jön az új DC Igazság Ligája film, és az első LEGO Scooby-Doo. Megjelenik az Amerikai mesterlövész extra változata Blu-rayen. Ezek mellett elhozzuk még nektek legkedveltebb filmjeink Blu-ray steelbook változatát is: jön az Eredet, és a Csillagok között.

Mélyütés

Melyutes-film-2

Billy Hope (az Oscar®-díjra jelölt* Jake Gyllenhaal) sikeres bokszoló, karrierje csúcsán. Azonban amikor egy tragikus balesetben elveszíti feleségét, és lányát is elveszi tőle a gyámügyi hivatal, a férfi mély depresszióba süllyed. Ahhoz, hogy újra talpra álljon, Tick Williams (az Oscar®-díjas** Forest Whitaker), a sokat látott edző segítségét kéri, aki nem csak abban segíthet, hogy Hope újra ringbe szálljon, de talán abban is, hogy önmagát meglelve a lányát is visszaszerezhesse. Antoine Fuqua (Kiképzés) kőkemény, de megható bokszfilmjének forgatókönyvét Kurt Sutter, a Kemény motoros szülőatyja írta, a filmben pedig olyan sztárok tűnnek fel, mint Rachel McAdams, Naomie Harris és 50 Cent. Keresd Blu-rayen és DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Kimaradt jelenetek
  • Kérdezz-felelek a szereplőkkel
  • A ringben
  • Bővített edzésmontázs

DVD / BD Megjelenés: 2016.04.20

Az Éhezők Viadala 1-4 Blu-ray gyűjtemény

Az Éhezők viadala összes része Blu-rayen, egy gyűjteményben, RENGETEG EXTRÁVAL!

A gyűjtemény tartalma:

  •  AZ ÉHEZŐK VIADALA
  • AZ ÉHEZŐK VIADALA: FUTÓTŰZ
  • AZ ÉHEZŐK VIADALA: A KIVÁLASZTOTT – 1. RÉSZ
  • AZ ÉHEZŐK VIADALA: A KIVÁLASZTOTT – BEFEJEZŐ RÉSZ

Legkedveltebb filmjeinkből most kettőt is megtalálhatsz Blu-ray steelbook formában! Keresd az Eredet, és a Csillagok között filmeket!

Eredet

eredet-730-3

Extrák:

  • Maximális extraktorélmény – Járd be a film eredeti világát, és tudd meg, hogyan tervezte és valósította meg a film meghatározó jeleneteit Christopher Nolan, Leonardo DiCaprio, valamint a többi színész és alkotó.
  • Álmok: A tudatalatti mozija – Létezhet, hogy az álmok világa teljes értékű párhuzamos valóság? Joseph Gordon-Levitt és vezető tudósok az álomkutatások meghökkentő eredményeit ismertetik.
  • Eredet: A Cobol-meló – Teljesen animált képregény-előtörténet: Ismerd meg a film kezdetéhez vezető eseményeket!

Eredet BD steelbook megjelenés: 2016.05.04.

Csillagok között

Csillagok_kozott_jelenetfoto (1)

TÖBB, MINT HÁROM ÓRÁNYI EXTRA, TÖBBEK KÖZÖTT:

  • Egy csillagközi út megtervezése – Eredetek, hatások, narratív elgondolások
  • Forgatás Izlandon: Miller bolygója/Mann bolygója – Két teljesen különböző világ létrehozása egyetlen országban
  • Látnivalók az égbolton – Hogy teremtették meg valódi trükkökkel az űrutazás illúzióját
  • Miniatűrök az űrben – Ismerje meg a filmben használt nagyméretű modelleket

ÉS MÉG SOK MÁS!

Csillagok között BD steelbook megjelenés: 2016.05.04.

Amerikai mesterlövész – Extra változat

Keresd az Amerikai mesterlövész extra változatát Blu-rayen!

TUDJON MEG MÉG TÖBBET A LEGENDÁRÓL!

EXTRA LEMEZ – Új, megemlékező dokumentumfilmekkel (magyar felirattal)

  • Navy SEALs: Háborúban és békében – Csatlakozzon Taya Kyle-hoz és Marcus Luttrell legendás SEAL-katonához, akik közösen tárják fel Amerika legendás alakulatának titkait. (BRADLEY COOPER narrációjában)
  • Chris Kyle: A férfi a legenda mögött – Eddig még nem látott házi videók, valamint családtagok, barátok és bajtársak nyilatkozatai mutatják be Chris Kyle másik oldalát. (BRADLEY COOPER narrációjában)
  • Hazahozni a háborút: A hősiesség ára – Ismerje meg, milyen kihívásokkal szembesül sok veterán, kiknek hazatérése gyakorta legalább annyira megterhelő, mint maga a háború.
  • Katonatörténet: Az Amerikai mesterlövész útja – Csatlakozzon Clint Eastwoodhoz, a szereplőkhöz és a stábhoz, akik elképesztő kreatív és logisztikai akadályokat legyűrve vitték filmre Chris Kyle, a legendás katona történetét.
  • Így készült az Amerikai mesterlövész (BRADLEY COOPER narrációjában)

Amerikai mesterlövész BD Extra változat megjelenés: 2016.05.04.

LEGO Scooby Doo – Lidérces Hollywood

Csatlakozz kedvenc négylábú nyomozódhoz, Scooby-Doo-hoz, valamint Bozonthoz és a Rejtély Rt.-hez, akik ezúttal az Álomgyár árnyékos oldalán találják magukat. Miközben épp a legendás Brickton Stúdióban tesznek látogatást, Scooby és barátai első kézből tapasztalják meg, milyen kísérteties is  tud lenni Hollywood, mikor hirtelen jól ismert filmes szörnyek jelennek meg, mintha  csak egy filmszerepre készülnének. Csak egyféleképpen lehet megoldani ezt a rejtélyt és megmenteni a nagyhírű stúdiót: ha a Rejtély Rt. beveti magát a mozi varázslatba!

Vedd te a kezedbe a megafont, és huppanj bele a rendezői székbe ezzel a vadiúj Lego-filmmel DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Scooby-Doo kontra Lego kisfilm
  • Scooby-Doo detektív trükkjei kisfilm
  • 3 korabeli rajzfilm

Megjelenés: 2016.05.11.

Aljas nyolcas

QUENTIN TARANTINO 8. FILMJE

Nyolc idegen. Egy halálos kapcsolat.

Quentin Tarantino - Aljas nyolcasban c. filmben rendez.

Quentin Tarantino – Aljas nyolcasban c. filmben rendez.

Hat vagy nyolc, vagy tizenkét évvel a Polgárháború befejezését követően egy hatosfogat vág utat magának a wyomingi télbe. Az utasai, John Ruth (Kurt Russell), a fejvadász és foglya, Daisy Domergue (az alakításáért Oscar-díjra jelölt Jennifer Jason Leigh) Red Rock városa felé tart, hogy ítéletet hirdessenek Domergue felett. Útközben két idegenbe botlanak: Marquis Warrenbe (Samuel L. Jackson), az egykori kékkabátos katonából lett fejvadászba és Chris Mannixbe (Walton Goggins), a déli lázadóba, aki azt állítja, hogy ő lesz a város új seriffje. Az előttük álló vihar elől a négyes Minnie magányos rőfösboltjában húzza meg magát, ahol nem a tulajdonos, hanem négy ismeretlen alak fogadja őket: Bob (Demian Bivhir), aki Minnie boltját igazgatja, amíg a nő távol van, Oswaldo Mobray (Tim Roth), Red Rock hóhéra, Joe Gage (Michael Madsen), a marhapásztor és Sanford Smithers (Bruce Dern), a Konföderáció egykori generálisa. Ahogy egyre hangosabban kezd el tombolni odakint a vihar, a nyolc utazó úgy döbben rá arra, hogy talán soha nem fognak eljutni Red Rockba…

Keresd Quentin Tarantino nyolcadik filmjét Blu-rayen és DVD-n! Megjelenés: 2016.05.11.

EXTRÁK (magyar felirattal):

  • A Nyolcason túl: Bepillantás a kulisszák mögé – Betekintés az Aljas nyolcas forgatásába, benne interjúkkal Quentin Tarantinóval, a szereplőkkel és a stábbal
  • Sam Jackson bemutatja a csodálatos 70mm-es filmet – A 70mm-es film történetének feltárása, továbbá beszélgetés arról, hogy miért és hogyan forgott ilyen tekercsre az Aljas nyolcas

Az Igazság Ligája a Tini Titánok ellen

MERÜLJ EL MÉG JOBBAN A DC UNIVERZUMBAN! KÉT CSAPAT. EGY EPOSZI ÖSSZECSAPÁS.

Miután az Igazság Ligája mellett nem tud érvényesülni, Robin arra kényszerül, hogy csatlakozzon egy sokkal fiatalabb szupercsapathoz, a Tini Titánokhoz, akik szívesen fogadják.  Robin figyelme azonnal a titokzatos Ravenre és egy mindent beárnyékoló, baljós természetfeletti erőre irányul. Raven apja az álnok Trigon, akinek a hatalma elég ahhoz, hogy egymás ellen fordítsa az Igazság Ligáját és a Tini Titánokat, a pusztulás szélére sodorva Metropoliszt. Nem csupán barátságok, de életek is veszélybe kerülnek, mikor Superman, Batman, Wonder Woman és Kiborg olyan ellenfelekkel csap össze, mint Gézengúz, Csillagfény,  Kék Bogár és Éjszárny. Csak az önfeláldozó csapatmunka képes elhárítani a veszélyt ebben a vadonatúj DC Universe kalandban! Keresd DVD-n!

EXTRA (magyar felirattal):

  • Bepillantás a DC Univerzum új, Batman: A gyilkos tréfa című animációs filmjébe

Megjelenés: 2016.05.18.

Apolló fia

Creed (5)

„Michael B. Jordan és Sylvester Stallone alakítása egyszerűen LETAGLÓZÓ.” Andrew Barker, VARIETY

Adonis Johnsonnak (Michael B. Jordan), a néhai Apollo Creed fiának vérében van a boksz. Apjához hasonlóan ő is bajnoki címről álmodozik, ezért Philadelphiába utazik, és meggyőzi Apollo egykori riválisából lett barátját, Rocky Balboát (Sylvester Stallone), hogy az edzője legyen – annak ellenére, hogy a ringen kívül Rocky maga is egy halálos ellenséggel küzd. Adonisnak lehetősége lesz bizonyítani, de előbb szívben és lélekben is igaz harcossá kell válnia a Rocky saga legújabb fejezetében, melyet a kritikailag elismert Ryan Coogler rendezett. Keresd Steelbook, Blu-ray, és DVD változatban!

A filmben dalok hallhatók a Creed: Apollo fia filmzenei albumáról olyan zenészek előadásában, mint a Future, Meek Mill és Tessa Thompson.

Blu-ray EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Ismerd a múltad, urald a jövőd – A szereplők és az alkotók arról beszélnek, milyen kihívásokkal járt a Rocky-sorozatra alapozni filmjüket
  • Adonisszá válni – Nézd meg, hogyan készült fel Michael B. Jordan a film kőkemény edzéseire és összecsapásaira
  • Kimaradt jelenetek

Megjelenés BD / BD steelbook : 2016.05.18