A tavasz beköszöntével szuper filmekkel lepünk meg mindenkit. Márciusban a gyerekek nagy örömére megjelenik a Blinky Bill  – A Film, hogy ne unatkozzanak a tavaszi szünet alatt. Az akciófilmek kedvelőinek érkezik a Fekete Mise Johnny Depp főszerepében. Az Éhezők Viadala rajongóinak elhozzuk a Kiválasztott befejező részét, és a teljes gyűjteményt is. A szuperhős filmek kedvelői pedig új köntösben szerezhetik be a Batman filmek extra változatait.

BeSZERvezve / DVD megjelenés: 2016.02.17

MINDENKIT KIFÜSTÖLNEK, HA ŐK FŰBE HARAPNAK, AKKOR TE IS.

Beszervezve_poszter

Mike (Jesse Eisenberg, Social Network – A közösségi háló), a teljesen jellegtelen kisvárosi suhanc többnyire beszívva tengeti napjait, és legfőbb vágya az, hogy a városhatárban rátörő pánikrohamát legyőzve végre elvigye barátnőjét, Phoebe-t (Kristen Stewart, Alkonyat) Hawaii-ra. A fiatalok élete egyik napról a másikra megváltozik, mikor kiderül, hogy Mike – aki maga sem tud a dologról – valójában egy ölésre kiképzett alvóügynök. Mikor egykori megbízói úgy döntenek, hogy likvidálják őt, a srácban öntudatra ébred a szuperkatona, és hamarosan azon kapják magukat Phoebe-vel, hogy egy egész hadsereg próbál végezni velük ebben az akcióban és tudatmódosító szerekben dúskáló komédiában. Keresd DVD-n!

A törvény nevében  2. évad / DVD megjelenés: 2016.02.24

A KRITIKAILAG ELISMERT SIKERSOROZAT új üggyel és új karakterekkel tér vissza többek között Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams ésTaylor Kitsch főszereplésével. Egy motoros járőr bizarr gyilkosság helyszínére bukkan, ahol az áldozatot rituális körülmények között csonkították meg. A bűntény egy olyan nyomozást indít el, amely három hányattatott sorsú nyomozót hoz össze három különböző városból, valamint egy maffiózóból lett vállalkozót, aki közel áll ahhoz, hogy elveszítse egész birodalmát. Ahogy az ügy egyre sötétebb fordulatot vesz – több milliárd dollárt érintő összeesküvéseket is leleplezve –, a résztvevők a bűntény megoldása érdekében kénytelenek szembesülni saját démonjaikkal, miközben próbálnak talpon maradni az árulással és korrupcióval átszőtt Kalifornia felperzselt földjén. Keresd a teljes második évadot rengeteg extrával DVD-n!

EXTRÁK (eredeti nyelven):

 • Így készült A Vinci-i mészárlás: Exkluzív, minden részletre kitérő, 30 perces bepillantás a 4. rész kulcsjelenetének forgatásába
 • A törvény nevében kulisszatitkai: Interjúk Colin Farrell-lel, Vince Vaughnnal, Rachel McAdamsszel, Taylor Kitsch-csel, valamint Scott Stephens executive producerrel A törvény nevében új évadának készítéséről
 • A törvény nevében Kaliforniája: Lenyűgöző légi felvételeken Kalifornai fantasztikus látképe T Bone Burnett zenéjével kísérve
 • Audiokommentárok: Két audiokommentár Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Taylor Kitsch, valamint Nic Pizzolatto, a sorozat létrehozója/executive producere/írója és Scott Stephens executive producer részvételével

Batman filmek extra változatban / DVD megjelenés: 2016.03.02

Gotham City védelmezője visszatér! Keresd a négy Batman filmet új borítóval DVD-n, 2 lemezes extra változatban, rengeteg EXTRÁVAL!

És ez még nem minden, új formában megvásárolható a Batman Antológia is, mely mind a négy 2 lemezes extra változatú filmet tartalmazza:

 • Batman – extra változat
 • Batman visszatér – extra változat
 • Mindörökké Batman – extra változat
 • Batman és Robin – extra változat

Keresd a Batman Antológiát DVD-n, több mint 18 órányi EXTRÁVAL!

 • Rendezői Audiokommentárok
 • Több mint 50 rendkívüli dokumentumfilm
 • 9 videoklip
 • A hősök és gonosztevők aktái
 • Előzetesek

LEGO: Az Igazság Ligája – Kozmikus küzdelem / DVD megjelenés: 2016.03.02

Egy rettenetes robot, egy törés az időben… Úgy tűnik, az Igazság Ligájának új feladata támadt!

A Földünk csodálatos ékkő, amely kiemelkedik az űr sötétségéből… továbbá Agykeselyű, a robot számára egy újabb planéta, amelyet bolygókból álló gyűjteményében akar tudni. Nem mintha az Igazság Ligája ezt szó nélkül hagyná! De miután Agykeselyű visszaküldi Supermant, Csodanőt és a Zöld Lámpást az időben, méghozzá más és más korokba, Batman és a Villám feladata lesz, hogy újraegyesítse a Ligát, miközben a Földön Kiborg ésSupergirl Agykeselyű drónjaival folytat elkeseredett küzdelmet. A LEGO® és a DC Comics vadonatúj közös filmjében bármi lehetséges őskori összecsapásoktól kezdve világrengető viadalokig, de egy biztos: soha nem szabad alábecsülni az Igazság Ligáját! Keresd a szuperhősöket DVD-n!

EXTRA: Az Igazság Ligája: Lencsevégre kapva – Bakiparádé (magyar felirattal)

A válságstáb / DVD megjelenés: 2016.03.09

„Sandra Bullock őrjítően vicces és megható.” – Peter Travers, ROLLING STONE

GYŐZZÖN A JOBB KAMPÁNY!

Egy esélytelennek tűnő bolíviai elnökjelölt egy amerikai kampánycsapathoz fordul segítségért, amelyet Jane Bodine (az Oscar®-díjas Sandra Bullock), a megtört, de rendkívül tehetséges stratéga vezet. Csak azért tér vissza önként vállalt nyugdíjából, hogy szembeszállhasson egykori legnagyobb ellenfelével, az utálatos Pat Candy-vel (az Oscar®-díjas Billy Bob Thornton). Mivel Candy a konkurenciának dolgozik, a verseny hamarosan mocskos rivalizálássá aljasul, amelyben semmi sem szent, és csak a győzelem számít. Az agyafúrt politikai szatírában feltűnik még Anthony Mackie (Amerika Kapitány: A tél katonája)is. Keresd Blu-ray-en és DVD-n!

Blinky Bill – A film / DVD megjelenés: 2016.03.16.

Blinky Bill - A film-poszter

A KIS KOALA NAGY KALANDJA!

Blinky Bill, a vadon legvagányabb koalamackója arról álmodozik, hogy felfedező édesapja nyomdokaiba lépve bejárja a vadregényes Ausztráliát, és nem mellesleg megtalálja papáját, aki a Fehér Sárkányok tengerét kutatva tűnt el a Sivatagban. A kis Blinky egy nap rejtélyes jelre bukkan, amely az első nyom lehet édesapjához, úgyhogy azon nyomban neki is vág a Sivatagnak. Útja során megismerkedik Mogyorócskával, a félénk koalalánnyal és Jackóval, a nagydumás galléros gyíkkal, és együttesen kutatnak tovább Bill papája után. A kis csapatnak nem csupán az ausztrál vadon veszélyeivel, de egy gonosz vadmacska bosszújával is meg kell birkóznia, ám a megannyi váratlan kaland és szorult helyzet ellenére Blinky Bill egyre biztosabb abban, hogy megtalálja szeretett papáját a népszerű rajzfilmsorozat alapján készült egész estés családi kalandfilmben. Keresd a mesét DVD-n!

Fekete Mise / DVD / BD megjelenés: 2016.03.16

FeketeMise_jelenetfoto

„EGY LEBILINCSELŐ, IGAZ TÖRTÉNET A HATALOMRÓL, HŰSÉGRŐL, ÁRULÁSRÓL ÉS BUKÁSRÓL.” – Rafer Guzmán, NEWSDAY

A ’70-ES ÉVEK DÉL BOSTONA. John Connolly, FBI ügynök (Joel Edgerton) meggyőzi James „Whitey” Bulgert (Johnny Depp), az ír maffiózót, hogy működjön együtt az FBI-jal egy közös ellenfél, az olasz maffia felszámolásában. A Fekete mise eme pokoli szövetségről mesél, ami felett pillanatok alatt elveszítették a kontrollt, és ami lehetővé tette Bulger számára, hogy a törvény őreit megkerülve kiterjessze hatalmát, és az USA történetének egyik leghírhedtebb gengszterévé váljon. Keresd DVD, Blu-ray és Blu-ray steelbook változatokban!

Keresd a Blu-ray változatot megannyi MAGYAR EXTRÁVAL:

 • Ahol a film véget ér, ott kezdődik az embervadászat! – Merüljön el az egész világot átszövő, titkokkal és fortélyokkal teli nyomozásba, melynek végén végre elfogták az FBI körözési listájának csúcsán álló Whitey Bulgert.
 • Johnny Depp: Whitey Bulgerré válni (ez az extra a DVD-n is megtalálható)
 • Fekete mise: Titkos álca, sötét tettek

Az Éhezők Viadala: A kiválasztott – Befejező rész / DVD / BD megjelenés: 2016.03.23.

Az ehezok viadala A kivalasztott-2-5

Az éhezők viadala: A kiválasztott – II. rész az eddigi történetet drámai erővel lezáró végjáték, amelyben Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) felismeri, hogy már nem egyszerűen a túlélésért, hanem a jövőért kell küzdenie. Panem országát lángba borítja a totális háború, Katniss pedig végső leszámolásra készül Snow elnökkel (Donald Sutherland). Legjobb barátai – Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) és Peeta (Josh Hutcherson) – támogatásával Katniss kockázatos küldetésre indul és a 13-as körzet legjobbjaival együtt életét kockáztatja Panem polgárainak felszabadításáért. A harcosok merényletet terveznek Snow elnök ellen, akinek rögeszméjévé vált a fiatal lány elpusztítása. A Katniss előtt álló halálos csapdák, kegyetlen ellenfelek és erkölcsi dilemmák az Éhezők viadalának minden eddigi próbatételénél nagyobb megpróbáltatásokat jelentenek a siker felé vezető úton. Keresd a befejező részt 1 lemezes DVD, Blu-ray, illetve 2 lemezes DVD változatban!

A befejező rész megjelentével megvásárolható Az Éhezők Viadala:  A kiválasztott – I. és II. része, egy csomagban, mely tartalmazza az utolsó két rész 1 lemezes DVD változatát.

És most a Tiéd lehet a teljes Éhezők Viadala gyűjtemény, 1 és 2 lemezes DVD változatban is!

A gyűjtemény tartalma:

 • Az éhezők viadala
 • Az éhezők viadala: Futótűz
 • Az éhezők viadala: A kiválasztott – I. rész
 • Az éhezők viadala: A kiválasztott – II. rész