Áprilisban már igazi Star Wars lázban égünk, érkezik a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet DVD-n és rengeteg extrával Blu-rayTM változatban is!  Jön a Disney legújabb egész estés animációs filmje, a bátor Vaiana története rengeteg akcióval, mókával, és fülbemászó dallal. Érkezik Will Smith drámája, az élet szépségeiről szóló Váratlan szépség. De vígjátékokból sem lesz hiány, jön a Hivatali karácsony és a Tapló télapó 2. Illetve készülünk a húsvétra is mesékkel és limitált Blu-rayTM steelbook filmekkel!

Részletes áprilisi megjelenéseink:

Vaiana – Megjelenés: 2017.04.19

Vaiana

„Remekül egyensúlyoz a kalandos-látványos pillanatok és a poénok között” – Földi Gábor, Index.hu

A Walt Disney Animation Studios gondozásában a Vaiana egy óriási kalandfilm, amely egy elszánt tinédzserlányról szól, aki, hogy megmentse népét, merész küldetésre indul kis hajója fedélzetén. Varázslatos útja során Vaiana (Auli’i Cravalho) találkozik Mauival (Dwayne Johnson), az egykoron hatalmasnak számító félistennel, és ketten együtt szelik át az óceánt ezen a mókával és akcióval teli utazáson. Ez a tengernyi humorral és szívvel rendelkező mozi nem hiányozhat egyetlen gyűjteményből sem! Keresd DVD-n háromféle grafikával és játékkártyával!

EXTRA:

  • Önkontroll – animációs kisfilm

Váratlan szépség – Megjelenés: 2017.04.26

Váratlan szépség

NE MONDJ LE AZ ÉLET SZÉPSÉGÉRŐL!

Mikor Howard Inletet (Will Smith), a sikeres New York-i reklámszakembert személyes tragédia éri, és emiatt teljesen magába zárkózik, a barátai drasztikus tervet dolgoznak ki arra, hogy segítsenek neki visszatalálni az életbe, mielőtt mindent elveszít. Ez a gondolatébresztő dráma arról mesél, hogy még a legnagyobb veszteségek közepette is meg lehet találni az élet szépségét, és hogy csak akkor élünk igazán, ha rájövünk, hogy a szeretet, az idő és a halál kéz a kézben járnak.Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!

EXTRA (magyar felirattal):

  • EGY MODERN MESE: A Váratlan szépség felfedezése: A szereplők és a stáb elárulják, hogyan inspirálta őket ez a film abban, hogy saját életüket is új megvilágításba helyezzék.

Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet – Megjelenés: 2017.04.26

Rogue One: A Star Wars Story..Stormtroopers..Ph: Jonathan Olley..©Lucasfilm LFL 2016.

„Sötét és nagyszerű” – Index.hu

A Lucasfilm Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet címmel bemutatja a következő nagyszabású kalandot, amely a messzi-messzi galaxisban játszódik. Vészterhes időket élünk, és egy szokatlan hősökből álló csapat alakul Jyn Erso (Felicity Jones), a vakmerő szökevény és Cassian Andor (Diego Luna), a lázadó kém vezetésével. Kommandójuk elkeseredett küldetésre indul, hogy megszerezze a Birodalom bolygópusztító fegyvere, a Halálcsillag terveit. Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n! A Blu-rayTM-t megtalálod fémtokos és exkluzív dísztokos változatban is, kizárólag a Media Markt üzletekben!

BLU-RAY™  EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Egy Zsivány ötlet – Tudd meg, hogyan született meg az ILM-nél dolgozó John Knollban a film alapötlete – és, hogy miért ez a tökéletes választás az első önálló Star Wars filmnek.
  • Jyn, a lázadó – Ismerd meg a Zsivány Egyes makacs, de leleményes túlélőjét, és tudd meg, milyen érzés volt Felicity Jones-nak életre kelteni őt a vásznon.
  • Cassian, a kém – Diego Luna beavat minket összetett és odaadó karakterébe, aki önzetlenségének, kitartásának és eltökéltségének hála hőssé lesz.
  • K-2SO, a droid – Fedezd fel, hogyan álmodták vászonra ezt az átprogramozott birodalmi droidot az első ötlettől kezdve a karakterdizájnon át az Alan Tudyk általi megformálásáig.
  • Baze és Chirrut, a Whillek őrzői – Ismerd meg közelebbről ennek a két nagyon különböző karakternek a kapcsolatát Jiang Wen és Donnie Yen, a két kínai szupersztár társaságában.
  • Bodhi és Saw: A pilóta és a forradalmár – Forest Whitaker és Riz Ahmed Saw Gerreráról, a megtört lázadó vezérről és Bodhi Rookról, a Birodalomból disszidált pilótáról elmélkednek.
  • A Birodalom – Ismerkedj meg veszélyes új birodalmi ellenfelekkel… és szembesülj újra minden idők egyik legikonikusabb gonosztevőjével!
  • A reményre építve: A Zsivány Egyes látványvilága – A filmkészítők egy teljesen új, de az eredeti trilógiából nem kilógó világ létrehozásának kihívásairól és izgalmairól mesélnek.
  • A hercegnő és a kormányzó – Tudd meg, hogyan keltették újra életre a vásznon a Star Wars: Egy új remény talpraesett, fiatal hercegnőjét és annak egyik legemlékezetesebb ellenfelét!
  • Epilógus: A történet folytatódik – A szereplők és az alkotók a Zsivány Egyes bemutatóját ünneplik, valamint előre tekintenek a még el nem mesélt Star Wars történetekre.
  • Zsivány kapcsolatok – Találj meg olyan rejtett extrákat és érdekességeket a film megtekintése közben, melyek még jobban elhelyezik a Zsivány Egyest a Star Wars univerzumban.

Hivatali Karácsony – Megjelenés: 2017.04.26

„ÓRIÁSI! Mocskos és felelőtlen móka.” – THE NEW YORK TIMES, Neil Genzlinger

Úgy bulizz, mintha a munkahelyed múlna rajta az év legemlékezetesebb vígjátékában! Mikor egy mindenbe belekontárkodó ügyvezető (JENNIFER ANISTON) elhatározza, hogy megszünteti a cég egyik rosszul menő szárnyát, az azt vezető öccse (T.J. MILLER) úgy érzi, hogy ezt nem hagyhatja annyiban. Mindenre elszánt kollégáival (JASON BATEMAN, OLIVIA MUNN, KATE McKINNON) úgy döntenek, hogy egy olyan emlékezetes partit rendeznek, mellyel megszerezhetnek egy nagymenő ügyfelet (COURTNEY B. VANCE), és ezzel mindenki állását megmenthetik. Néhány hektoliternyi pia és még annál is több rossz döntést követően azonban a dolgok gyorsan kicsúsznak a kezeik közül, és a buli úgy eldurvul, hogy abba az egész város beleremeg. Munkára fel: ideje bulizni! Keresd DVD-n!

Tapló télapó 2. – Megjelenés: 2017.04.26

„Könnyesre röhögtük magunkat” – Tóth Menyhért, Filmtett

Olcsó wshiskey-től és kapzsiságtól hajtva Willie Soke (Billy Bob Thornton) ismét összeáll dühös kis cimborájával, Marcusszal (Tony Cox), hogy kifosszanak egy chicagói szeretetszolgálatot, melyet a formás Diane (Christina Hendricks) vezet. A tervbe azonban alaposan beleköp Willie kész rémálommal felérő anyja (Kathy Bates), no meg Thurman Merman, a nem teljesen százas kölyök. Ahogy azt reméltük, a kultikus ünnepi vígjáték régóta várt folytatásában semmi sem szent – kivéve a nevetés! Keresd DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Egy tipikus felnőtteknek szóló werkfilm
  • Hull a tetves…
  • Kimaradt jelenetek
  • Bakiparádé
  • Tapló télapó 2.: Minden panaszra jó

Limitált Blu-rayTM steelbook megjelenéseink:

Legenda vagyok Blu-rayTM steelbook

Az utolsó ember a Földön nincs egyedül. Will Smith alakítja az apokalipszis egyetlen túlélőjét ebben a nagyszabású, kirobbanóan izgalmas akciófilmben, amely a kihalt Manhattan utcáin játszódik. Egy megállíthatatlan és gyógyíthatatlan vírus kiirtotta New York City és talán a Föld teljes lakosságát. Robert Neville (Smith), a katonai víruskutató azonban valamiért immúnis a járványra, és egyedüli emberként él a hatalmas metropoliszban, ahol napfényre érzékeny, fertőzött mutánsok rejtőznek a sötétben… Neville-t figyelik… várják, hogy végzetes hibát kövessen el. Az emberiség utolsó reményeként Neville-t csupán egyetlen dolog élteti: hogy saját vérét felhasználva megtalálja az ellenszert. De tudja, hogy az ellenség túlerőben van, és hogy az idő rohamosan fogy… Keresd Blu-rayTM steelbook változatban is!

EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Így készült a Legenda vagyok: A forgatás krónikája több, mint 50 percet kitevő minidokumentumfilmek segítségével
  • Tanmese – A Legenda vagyok tudományos háttere: A halálos vírusok történetének feltárása, valamint olyan életveszélyes mikrobák bemutatása, melyek jelenleg is arra várnak, hogy elszabaduljanak
  • 4 fantasztikus animált képregény: Megváltó halál, Egyedül, Életben maradni és Menedék

Amadeus Blu-rayTM steelbook

„A film, amely már majdnem tökéletes.” Jack Matthews, USA TODAY

Az Amadeus rendezői változata 20 percnyi olyan jelenetet tartalmaz, melyek az eredeti megjelenéskor kimaradtak a filmből. Milos Forman alkotása 1984-ben elsöprő győzelmet aratott az Oscar®-díj kiosztáson: többek között elnyerte a legjobb film, a legjobb rendező, a legjobb színész és a legjobb forgatókönyvért járó arany szobrocskát is. 1781, Bécs. Antonio Salieri (F. Murray Abraham), az udvari zeneszerző kétségbeesetten tapasztalja, hogy az az istenadta muzikális tehetség, amelyre ő mindig is vágyott, a trágár és pajzán Mozartnak (Tom Hulce) adatott meg, akit minden áron el akar pusztítani.  A film képi világa és zeneisége egyaránt lenyűgöző. Keresd Blu-rayTM steelbook változatban is!

Új kártyás DVD-k húsvétra:

Áprilisban öt DVD is megjelenik oktatókártyákkal, melyek tökéletesek a húsvéti nyuszi kosarába!

A Justin, a hős lovag és a Villám és a varázsló mese DVD-k Kivonást oktató memóriakártyával jelennek meg, mely segít eligazodni a számok világában még a legapróbbaknak is.

A Száva, a szív harcosa és A mogyoró-meló mese DVD-k a Mennyi az idő? kártyával jelennek meg, mely játékosan tanítja meg a gyerkőcöket az óra rejtelmeire.

Végezetül KRESZ oktatókártyával jön a Parkour életre-halálra DVD, hogy játék közben a kicsik is megismerkedhessenek a közlekedési szabályokkal.