Az új évben is szuper megjelenésekkel készülünk,  hogy mindenki megtalálhassa a neki tetsző filmeket! Az egész család szórakoztatására érkezik a Gólyák, A barátságos óriás, az Elliot, a sárkány és a Florence – A tökéletlen hang. Akcióból sem lesz hiány, jön A mestergyilkos: feltámadás, és Madarász Istiszékhez bilincselő thrillere, a Hurok.

Gólyák Megjelenés: 2017.01.04

„MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA SZÓRAKOZTATÓ” – Brian Truitt, USA TODAY

Család kompatibilis – mindenkinek!

Gólyák

A gyerekeket a gólya hozza – legalábbis régebben így volt. Ma már csomagkiszállítóként dolgoznak. Junior, a cég elsőszámú küldönce viszont óriási kalamajkába keveredik, mikor véletlenül beindítja a babagyártó üzemet, amely le is gyárt neki egy tündéri kisbabát. Most mi legyen vele?!

A nagyszerű családi szórakozáshoz olyan sztárok kölcsönözték hangjukat, mint Andy Samberg, Kelsey Grammer, Jennifer Aniston, Katie Crown, Ty Burrell, Danny Trejo, Keegan-Michael Key és Jordan Peele. Keresd 3D Blu-rayTM-en, Blu-rayTM-en és DVD-n!

EXTRÁK:

  • A mester: LEGO® Ninjago™ rövidfilm – magyar nyelven
  • Videoklip Jason Derulo „Kiss the Sky” című slágeréhez

Csak Blu-rayTM és 3D Blu-rayTM EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Gólyák: Használati útmutató az új babához – Vadiúj animációs kisfilm Güzü Galamb főszereplésével
  • Kimaradt jelenetek: Amiket a mozikban nem láthattál
  • És sok minden más!

A mestergyilkos: feltámadás Megjelenés: 2017.01.04

A BOSSZÚ VESZÉLYES ÜZLET.

Arthur Bishop (Jason Statham), azaz a Mestergyilkos ismét akcióba lendül a nagysikerű thriller kirobbanó folytatásában. Egy gyönyörű és dörzsölt nő (Jessica Alba) ármányainak köszönhetően Bishop kénytelen visszatérni ahhoz az élethez, melyről azt hitte, hogy végképp maga mögött hagyta, és elvállalja azt a lehetetlen küldetést, hogy végezzen hárommal a világ legveszélyesebb és legjobban őrzött emberei közül. Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!

Elliott, a sárkány Megjelenés: 2017.01.11

Mikor egy nap egy titokzatos kisfiú jelenik meg az erdőben, és azt állítja, hogy egy hatalmasra nőtt zöld sárkány társaságában él, Grace-nek, az erdőőrnek és az ifjú Natalie-nak kell kiderítenie, hogy a fiú honnan jött, hová tartozik, és mi igaz abból, amit a varázslatos sárkányról mesélt. Keresd DVD-n!

A barátságos óriás Megjelenés: 2017.01.11

„Azonnal a család kedvence lesz!” – Peter Debruge, Variety

Steven Spielberg legújabb filmje Roald Dahl klasszikus meséje alapján készült. Egy csodákkal és mágiával teli szokatlan barátságról mesél ez a varázslatos történet, amelyben egy fiatal lány indul óriási kalandra, amikor véletlenül összeakad egy titokzatos lénnyel, akit csak úgy hívnak: a barátságos óriás. Keresd DVD-n!

Florence – A tökéletlen hang Megjelenés: 2017.01.04

A VILÁG LEGROSSZABB ÉNEKESNŐJÉNEK INSPIRÁLÓ IGAZ TÖRTÉNETE

Eme hihetetlen igaz történet alapján készült film főhőse Florence (Meryl Streep), a New Yorkban élő úrinő, aki arról álmodozik, hogy egy nap híres operaénekesnő lesz. Miközben ő maga gyönyörűnek hallja saját hangját, körülötte mindenki elborzad, hogy mennyire szörnyű. A legnagyobb rajongója a férje, St. Clair Bayfield (Hugh Grant), aki mindent megtesz azért, hogy megóvja Florence-et az igazságtól, és amikor az asszony úgy dönt, hogy koncertet ad a nagy presztízsű Carnegie Hallban, a férfinek mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy a fellépés ne legyen komplett katasztrófa. Stephen Frears (A királynő, Philomena – Határtalan szeretet) rendezte ezt az üdítő komédiát, amelyben feltűnik Simon Helberg (Agymenők) és Rebecca Ferguson (A lány a vonaton) is. Keresd DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Florence zenéje és dalai
  • Boldog világban élünk
  • A forgatókönyvtől a vászonig
  • A látványterv kidolgozása

További DVD BD megjelenés >>