Júliusban filmekből és mesékből sem lesz hiány! Érkezik az akciódús Kong: Koponya-sziget megannyi változatban, és Martin Scorseselegújabb filmje, a Némaság! Két vígjáték is jön: Dax Shepard és Michael Pena megpróbál rendet tartani az utcán a Bukós szakaszban, míg Morgan Freeman, Michael Caine és Alan Arkin nyugdíjas bankrablásra vetemednek a Vén rókákban! A mesékkel pedig olyan szuper mesefigurák érkeznek, mint Scooby-Doo és Tom és Jerry!

Részletes júliusi megjelenéseink:

Szólít a szörny

DVD megjelenés: 2017.07.05
Szólít a szörny

„Szívszorítóan őszinte történet mesés látványvilággal.” – Cseh Dániel, IGN.hu

A 12 éves Conor (Lewis MacDougall) csodálatos fantáziával megáldott kisfiú. Amikor élete legnagyobb megpróbáltatásával kell szembenéznie, nem akármilyen segítőt kap: egy hatalmas szörny (Liam Neeson) látogat el hozzá éjszakánként, aki fantasztikus történetekkel ébreszti fel a fiúban szunnyadó erőt és bátorságot. Conor végül a mesék és a szörny segítségével nemcsak édesanyja (Felicity Jones) súlyos betegségével és iskolatársai zaklatásával küzd meg, de a saját félelmeivel, dühével és bűntudatával is J.A. Bayona (Árvaház, A lehetetlen)megindító és látványos új filmjében, amely Patrick Ness világsikerű regénye alapján készült. Keresd DVD-n!

Bukós szakasz

DVD, BD megjelenés: 2017.07.05

Rendet tartanak az utcán. Legalábbis próbálnak.

Jon Baker (Dax Shepard) és Frank „Ponch” Poncherello (Michael Pena) teljesen más okból állt be motoros járőrnek. A kezdő Baker egy szebb napokat látott egykori motorversenyző, aki házasságát próbálja megmenteni, Ponch viszont egy tapasztalt zsernyák, akinek egyetlen gyengéje a jóganadrágos nők. Valójában beépített FBI-ügynök, aki mocskos zsaruk után nyomoz. Jon motoros trükkjei és Ponch tökös gógyija akár verhetetlen párost is csinálhatna belőlük, feltéve, ha nem mennének egymás agyára előbb. Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!

Blu-ray EXTRA: A házigazda DAX SHEPARD: LEFEGYVERZŐEN JÓ EXTRA (magyar felirattal):

·         A rendező/főszereplő Dax Shepard a kultikus tévésorozat meglepő feldolgozásáról mesél, majd az akció kellős közepén találja magát a film kőkemény kaszkadőrcsapata társaságában, végül alaposan körbe rajongja az eredeti sorozat kultikus Ducatiját.

·         PLUSZ 10 elképesztően vicces kimaradt jelenet!

DVD extra: APÁINK MÁSKÉPP LÁTTÁK: A főszereplő/rendező Dax Shepard a kultikus tévésorozat adaptációja – és a jóganadrágok – iránti szenvedélyéről mesél.

Kong: Koponya-sziget

DVD, BD, 3DBD Megjelenés: 2017.07.12

„ISMÉT KONG A KIRÁLY.” – Todd McCarthy, THE HOLLYWOOD REPORTER

Egy tudósokból, kalandorokból és katonákból álló csapat egy csendes-óceáni sziget felfedezésére indul. A küldetésből aztán könyörtelen túlélőharc lesz az ember és a természet között, ugyanis a rejtélyes sziget nem más, mint a hatalmas Kong birodalma. Keresd 4K UHD-n, 3D Blu-rayTM-en, 3D Blu-rayTM steelbookban, Blu-rayTM-en, illetve 1 és 2 lemezes DVD-n is!

SZÖRNYEN JÓ EXTRÁK magyar felirattal (kivéve egylemezes DVD):

 • Egy király létrehozása: Egy ikonikus szörnyeteg újjászületésének és újra megalkotásának kétrészes bemutatása.
 • Monarch fájlok 2.0 (kiegészítő archívum): Ismerd meg közelebbről a szervezetet és a szörnyuniverzum mítoszát
 • Tom Hiddleston: A rettenthetetlen utazó: Kísérd el a színészt a film lélegzetelállító forgatási helyszíneire
 • Kimaradt jelenetek
 • Rendezői kommentár
 • És még sok minden más!

Egylemezes DVD Extrák:

 • Tom Hiddleston: A rettenthetetlen utazó: Kísérd el a színészt a film lélegzetelállító forgatási helyszíneire
 • Kimaradt jelenetek

Tom és Jerry: Willy Wonka és a csokigyár

DVD Megjelenés: 2017.07.12

Megtaláltad az aranyjegyet!

Csatlakozz te is Tom és Jerryhez egy mézédes kalandra a Willy Wonka és a csokigyár klasszikus meséjében! Miután a jószívű Charlie Bucket segít rajtuk, Tom és Jerry úgy döntenek, hogy megszerzik új barátjuknak az igen értékes Aranyjegyet, amely belépőül szolgál Willy Wonka varázslatos csokigyárába. Ott pedig olyan világ vár rájuk, ami felülmúlja a képzeletet, hála észbontó látnivalóinak és felejthetetlen dallamainak. No de vajon sikerül-e ellenállnia Charlie-nak és barátainak Wonka ehető birodalmában – a kísértésnek? Habzsold be te is ezt az időtlen családi klasszikust – főleg, hogy most Tom és Jerry a hab a tortán! Keresd DVD-n!

BÓNUSZ RAJZFILMEK (magyar felirattal):

 • Egészségedre, kölyök! / Menő macska
 • Kocsikázó kópék / Csomagocska macska / Szemét szemetesek
 • A showbiznisznél nincs jobb!
 • A máltai pudli
 • Hajótörött Tom

Vén rókák

DVD, BD megjelenés: 2017.07.19

„ÉLŐ LEGENDÁK KIROBBANÓ FORMÁBAN!” – Made in Hollywood

Morgan Freeman, Michael Caine és Alan Arkin Willie, Joe és Al, a három régi jó barát bőrébe bújik, akik egy nap arra ébrednek, hogy a nyugdíjuk vállalati átszervezés áldozatává vált. Ezen aztán úgy felháborodnak, hogy elhatározzák, hagyják a fenébe a nyugdíjas éveket, és életükben először a bűn útjára lépnek. Ahhoz, hogy a számláikat kifizessék, szeretteik jövőjét pedig biztosítsák, a trió veszélyes feladatra vállalkozik, mégpedig arra, hogy kirabolják azt a bankot, amely lenyelte a nyugdíjukat. Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!

EXTRA:

 • Kimaradt jelenetek (Blu-ray extra)
 • Kommentár Zach Braff-fal (DVD és Blu-ray extra)

Némaság

DVD, BD megjelenés: 2017.07.19

„AZ ÉV LEGJOBB FILMJE” – Justin Chang, Los Angeles Times

„Őrjítően összetett, szenvedélyes remekmű” – Varga Dénes, Origo.hu

Martin Scorsese 28 éve próbálta megvalósítani ezt a nagyhatású remekművet, amely megerősíti a művész helyét a legnagyobb rendezők Pantheonjában. A Némaság két keresztény misszionárius (Adam Driver és Andrew Garfield) történetét meséli el, akik a feudális Japánba utaznak, hogy megkeressék eltűnt mentorukat (Liam Neeson) egy olyan korban, amikor a kereszténység tiltott volt a szigetországban. Mikor elfogják és bebörtönzik őket, mindkettőjükre egy olyan külső-belső utazás vár, amely próbára teszi a hitüket, kikezdi az elméjüket és még az életüket is veszélybe sodorja. Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!

Lego Scooby-Doo – Tajték-parti bingóparti

DVD Megjelenés: 2017.07.26

EZT A KALÓZOS KALANDOT NEM ÚSZOD MEG SZÁRAZON!

Téged is vár a Rejtély Rt. egy fergeteges strandpartira ebben a vadiúj LEGO©-filmben! Az éves Tajték-parti Bingóparti három napnyi önfeledt mókát és játékot ígér, no meg – Scooby-Doo és Bozont legnagyobb örömére – végtelen mennyiségű kaját! A banda azonban hamarosan megtapasztalja, hogy még a tökéletes vakációt is tönkre tudja tenni néhány szellemkalóz. Scoobynak és a bandának, no meg néhány új barátjuknak össze kell fogniuk ahhoz, hogy megszabaduljanak ezektől a kardforgató haramiáktól, és megmentsék a bulit. De ti csak lazítsatok, hörpintsetek egyet a jéghideg üccsiből, és élvezzétek hátradőlve a legújabb rejtélyes ramazurit Scooby-Doo-val és a többiekkel! Keresd DVD-n!

BÓNUSZ RAJZFILMEK (magyar felirattal):

 • Tűnj el, szellemhajó!
 • Ne légy tanácstalan, Scooby-Doo!
 • 100 éve is így ropták!

Balerina

DVD Megjelenés: 2017.07.26

ENGEDD MAGAD TÁNCBA VINNI!

„Csodás karriertörténet, amiben minden úgy történik, mint a mesében.” – Hungler Tímea, VOX Magazin

Franciaország távoli csücskében, egy árvaházban él a kis Félicie, akinek egyetlen szenvedélye van csupán: a tánc. Legjobb barátjával, a feltalálói babérokra törő Victorral együtt megszöknek otthonukból, és Párizs felé veszik az irányt, ahol éppen csak belekezdtek az Eiffel-torony építésébe. Itt aztán Félicie-re sosem tapasztalt küzdelmek várnak: a legjobb formáját kell hoznia és tanulnia kell hibáiból, hogy valóra váltsa legvadabb álmát, hogy ő lehessen a párizsi opera prímabalerinája. Keresd DVD-n!