Júniusban Batman lesz a sztár, hiszen érkezik a Lego Batman – A film, megannyi formátumban, köztük 4K UHD-n és 3D Blu-rayTM-steelbookban! Batman mellett a Tini Szuperhősök is összefognak a gonosz erők ellen, a DVD-n megjelenő Intergalaktikus Játokok egész estés DC animációs filmben! Továbbá kalandból és akcióból sem lesz hiány, jön az Arany, az Oscar®-díjas Matthew McConaughey-vel, és a John Wick: Második fejezet Keanu Reeves-szel!

Lego Batman – A film – DVD, BD, 3DBD, 4KBD Megjelenés: 2017.06.07

Mindig légy önmagad… kivéve, ha BATMAN lehetsz!

LEGO Batman – A film

Ugyanazzal az őrületes tempóval felvértezve, mint ami A LEGO®-kalandból is világszenzációt csinált, az eredeti csapat önjelölt vezetője, LEGO® Batman most saját egész estés kalanddal tér vissza. De Gotham óriási változások elé néz, és ha Batman meg akarja akadályozni Jokert a hatalomátvételben, akkor fel kell hagynia ezzel az „egyedül dolgozom” mizériával, és együtt kell működnie másokkal, no meg talán az sem ártana, ha egy kicsit, egy icipicikét felengedne. Keresd 4K UHD-n, 3D Blu-rayTM-en, 3D Blu-rayTM steelbookban, Blu-rayTM-en, illetve 1 és 2 lemezes DVD-n is!

Felsőbbrendű MAGYAR EXTRÁK (kivéve az 1 lemezes DVD-n):

  • 4 új eredeti animációs rövidfilm
  • 4 kimaradt jelenet
  • 6 kisfilm
  • És még sok minden más!

1 lemezes DVD MAGYAR EXTRA:

  • Kockáról kockára: Így készült a LEGO® Batman: A film

Arany – DVD Megjelenés: 2017.06.21

Matthew McConaughey - Arany

Matthew McConaughey – Arany filmjelenet

„Matthew McConaughey brutálisan nagyot játszik” – Hauschel Tamás, Player.hu

Kenny Wells (Matthew McConaughey) az évszázad üzletére hajt, de hiába minden dörzsöltsége, egyelőre még nem járt szerencsével. Aztán egyszer csak támad egy vad ötlete, és egy hasonlóan lelkes geológussal (Édgar Ramírez) az oldalán nekivág Indonézia felfedezetlen dzsungelének, ahol hosszas kutatás után egy elképesztően gazdag aranylelőhelyre bukkan. Igen ám, de az aranyat megtartani még nehezebb feladatnak bizonyul, mint megtalálni, ugyanis a csalást gyanító FBI és a mohó indonéz kormány mellett még nagy hatalmú fejesek is a nyakában lihegnek, hisz mindenki az aranyra hajt… Keresd DVD-n!

John Wick: Második fejezet – DVD, BD Megjelenés: 2017.06.28

John Wick (Keanu Reeves)

JW2_D44_4750.cr2

Soha ne szúrd hátba az ördögöt!

„Szenzációs” – Varga Dénes, Origo.hu

John Wick (Keanu Reeves) sosem nyugodhat. Egykori társa arra kényszeríti, hogy segédkezzen neki megkaparintani egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet vezetését. Wicket eskü kötelezi, ezért vonakodva bár, de Rómába utazik, ahol aztán kénytelen szembeszállni a világ talán leghalálosabb gyilkosaival az akciófilm műfaját alaposan felrázó filmszenzáció még kirobbanóbb folytatásában. Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!