Májusban is szuper filmekkel készülünk! Érkezik a nagysikerű 6 Oscar©-díjat nyert Kaliforniai álom Ryan Goslinggal és Emma Stone-nal. Jön Ben Affleck legújabb filmje is, Az éjszaka törvénye. A családi filmezésekhez jön egy igazán szívmelengető film, az Egy kutya négy élete, de vígjátékból sem lesz hiány, a röhögtetésről a Pofoncsata gondoskodik. A western műfaj kedvelőinek örömére Clint Eastwood Nincs bocsánat című filmje átdolgozott változatban most Blu-rayTM-en és 4K UHD-n is megtalálható lesz. A DC Univerzum is tovább bővül két újabb rajzfilmmel: A Csodanő végre elérhető lesz DVD-n és megjelenik a Tini Titánok: A Júdás szerződés is. Egy új sorozattal is készülünk, jön a Cinemax legújabb, akciódús drámasorozata, a Préda teljes első évada.

Kalifornia álom – megjelenés: 2017.05.10

Kaliforniai álom

6 Oscar©-díj nyertese, köztük a Legjobb Rendezés, a Legjobb Női Főszereplő, a Legjobb Fényképezés és a Legjobb Eredeti Filmzene!

Íme, megérkezett az utóbbi évek egyik legünnepeltebb filmje, a 6 Oscar©-díjban részesült Kaliforniai álom, melyben a zene, az ének és a tánc kéz a kézben jár a felperzselő érzelmekkel és a nagyívű álmokkal. Mia (Emma Stone, Őrült, dilis, szerelem), a feltörekvő színésznő meghallgatások között pincérnőként gürizik, Sebastian (Ryan Gosling, Drive – Gázt!), a jazz-zenész pedig sötét lebujokban klimpírozgat. Mikor megismerkednek, szerelmük mindkettőjükre inspiráló hatással lesz, ám amint a siker kezd utat törni az életükbe, mindketten olyan döntésekkel szembesülnek, amelyek veszélybe sodorják kapcsolatukat. Lehet, hogy azoknak az álmoknak a beteljesülése fogja elválasztani őket egymástól, melyekért olyan régóta küzdenek? Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!

Az éjszaka törvénye – megjelenés: 2017.05.17

„AKCIÓDÚS.” – Scott Carty, ABC-TV

A rendszer ellen lázadó Joe Coughin (az Oscar®-díjas BEN AFFLECK) önerőből küzdötte fel magát, és ő nem olyan törvényenkívüli, mint azok a gengszterek, akiknek nem hajlandó fejet hajtani: ő hisz az igazságban, és a lelke sem kérgesedett meg. Becsülete megvédése érdekében azonban kénytelen veszélyes úton elindulni, mikor vakmerő bandájával együtt elhagyja Bostont Tampa kedvéért. A bosszú pedig ugyan édesebb, mint az a melasz, amiből Joe az illegális rumot főzi, de hamarosan rádöbben, hogy mint mindennek, ennek is ára van. Keresd Blu-rayTM-en, steelbookban és DVD-n!

Blu-rayTM EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Az éjszaka törvénye férfiai – Fedezd fel a törvényenkívüliek morális szabályait a gengsztereket élettel megtöltő színészek társaságában!
  • Az éjszaka törvénye termékeny írója
  • Mocskos arcú angyalok: Az éjszaka törvénye női
  • Testközelből: Egy korabeli autós üldözés felvétele
  • Rendezői kommentár
  • Kimaradt jelenetek választható kommentárral (DVD extra is)

Egy kutya négy élete – megjelenés: 2017.05.31

„Bailey egy pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között. Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik ujjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra.” – Port.hu

Keresd DVD-n!

Pofoncsata – megjelenés: 2017.05.31

„Day és Cube egyike korunk legjobb színészkomikusainak.” – Glenn Kenny, RogerEbert.com

A nyári szünet előtti utolsó napon Andy Campbell (Charlie Day), a mimóza lelkű gimnáziumi irodalomtanár még mindig próbál jó képet vágni az iskolai ugratásokhoz, az inkompetens vezetéshez és a költségvetés megnyirbálásához, ami munkahelyeket tesz kockára. Aztán véletlenül keresztbe tesz egy nálánál sokkal keményebb és sokak által félt kollégájának, Ron Stricklandnek (Ice Cube), aki aztán annak rendje és módja szerint ki is hívja őt a hóra. A tervezett bunyónak szélsebesen híre megy, hogy végül az legyen belőle, amire nem csak az iskolának, de Campbellnek is szüksége van. Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!

EXTRA (magyar felirattal):

  • Kimaradt jelenetek