Márciusban ismét szuper megjelenésekkel készülünk! Ahogy már bejelentettük, a Marvel-Moziuniverzum 14. filmje, a Doctor Strange, Blu-rayTM-en és Blu-rayTM steelbookban is megtalálható lesz rengeteg extrával, köztük kimaradt és bővített jelenetekkel! A Varázsvilág rajongóinak is kedvez a tavasz, jön a Legendás állatok és megfigyelésük megannyi formátumban, köztük 4K UHD Blu-rayTM-en! A kétlemezes DVD-t pedig Legendás Állatokról készült karakterkártyákkal is megtalálhatod! Érkezik még  Ben Affleck főszereplésével A könyvelő, és a Paula Hawkins nagysikerű regénye alapján készült A lány a vonaton, melyet nézve borzongani fogsz az izgalomtól! De rajzfilmekkel is készülünk, jön egy újabb egész estés DC Universe animációs film, A Sötét Igazság Ligája, és egy új kaland a Jetson családdal!

 

A Sötét Igazság Ligája – Megjelenés: 2017.03.01

MERÜLJ EL MÉG JOBBAN A DC UNIVERZUMBAN, A SÖTÉTSÉGBEN ÚJ LIGA FORMÁLÓDIK!

Mikor ártatlan polgárok rémálomba illő bűntetteket követnek el szerte Metropolisban és Gotham Cityben, az Igazság Ligája túlvilági okokra gyanakszik: varázslatra! Elindul a verseny az idővel, és Batman olyasvalaki segítségét kéri, aki otthonosan mozog a földöntúli ügyekben: ő pedig nem más, mint John Constantine. Ugyan általában egyedül dolgozik, de a démonvadász hamar rájön, hogy ezeket a sötét erőket egyedül képtelen lesz legyűrni, ezért Zatannához, Holtemberhez és Etrigánhoz, a démonhoz fordul segítségért, mi több, egy olyan figurát is megidéz, akit még ő sem biztos, hogy kordában tud tartani… Ismerd meg az igazság sötét oldalát ezzel a vadonatúj DC Universe animációs filmmel! Keresd DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Bepillantás a DC Universe következő animációs filmjébe
 • És még több más!

A könyvelő – Megjelenés: 2017.03.01

„AFFLECK KIROBBANÓ ALAKÍTÁST NYÚJT” – Brian Truitt, USA TODAY

A matekzseni Christian Wolff (Ben Affleck) otthonosabban mozog a számok világában, mint az emberek között, de ez nem akadályozza meg abban, hogy a világ legveszélyesebb bűnszervezeteinek dolgozzon szabadúszó könyvelőként. Miközben az Amerikai Pénzügyminisztérium Nyomozói Irodája ott lohol a nyomában, Wolff egy törvényes megbízótól vállal új munkát, amelynek egyik ügyintézője dollármilliókat érintő hibára bukkan a könyvelésben. Wolff ráveti magát a feladatra, ám ahogy egyre közelebb jut a megfejtéshez, úgy kezdenek el gyarapodni körülötte a holttestek, végül pedig ő maga is célpont lesz. Fedezz fel egy újfajta hőst! Keresd Blu-rayTM-en, steelbookban és DVD-n!

Blu-rayTM EXTRÁK (magyar felirattal):

 • A zseni fejében – Ismerd meg eme különleges akcióhős titkait! (DVD és Blu-rayTM extra is!)
 • Magatartástudomány – Tudj meg többet arról, hogyan befolyásolja Christian Wolff állapota a viselkedését!
 • Akcióban a könyvelő – Hajszálpontos, gyors és halálos. Kaszkadőr- és fegyverszakértők arról értekeznek, milyen különleges edzésprogram szükséges Christian Wolff sajátos készségeinek elsajátításához.

Doctor Strange – Megjelenés: 2017.03.16

„A Doctor Strange mindenkinek be fog jönni.” – Onozó Róbert, Origo Filmklub

A Marvel-Moziuniverzum 14. filmje! A Marvel’s Doctor Strange-ben egy világhírű idegsebész gyógymódot keres összetört kezeire, és elképesztő erejű varázslatra lel egy Kamar-Taj nevű helyen, melynek lakói világunk lerombolására törekvő, láthatatlan sötét erők ellen folytatnak ádáz küzdelmet. Keresd Blu-rayTM-en, steelbookban és DVD-n!

Blu-rayTM EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Egy furcsa átalakulás
 • Egy különös csapat
 • A valóság szövete
 • Időn és téren át
 • A legfőbb (hang)varázsló
 • Exkluzív bepillantás a Marvel Moziverzum 3. fázisába
 • A Thor Csapat – 2. rész
 • Kimaradt és bővített jelenetek
 • Bakiparádé
 • Audiokommentár Scott Derickson rendezővel (eredeti nyelven)

A lány a vonaton – Megjelenés: 2017.03.16

A lány a vonaton

Paula Hawkins nagysikerű regénye alapján készült A LÁNY A VONATON című lebilincselő thriller, melyet nézve borzongani fogsz az izgalomtól!

Rachel Watsont (Emily Blunt) mindig lenyűgözi az a szemlátomást tökéletes páros, melynek otthonát a munkájába vezető vonaton látja nap mint nap a vonat ablakából. Egy nap azonban valami sokkolóra lesz figyelmes, és abban a pillanatban minden megváltozik. Az égető kíváncsiságtól vezérelve Rachel nyomozni kezd, és hamarosan ő is részesévé válik azok életének, akiket eddig csak messziről figyelt – de vajon meddig képes elmenni azért, hogy feltárja az igazságot? Keresd DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Audiokommentár Tate Taylor rendező közreműködésével (eredeti nyelven)
 • Kimaradt és bővített jelenetek
 • Vonatra szállva
 • A nők a Lány mögött

A Jetson család és a pankrátor robotok – Megjelenés: 2017.03.29

FUTURISZTIKUS POFONOSZTÁSRA FELKÉSZÜLNI!

Irány a jövő ezzel a vadiúj egész estés animációs filmmel, melyben a kedvenc futurisztikus famíliánk, a Jetson család a WWE szupersztárjaival találja szemben magát! Mikor George feléleszti a 100 évvel ezelőtt lefagyasztott Big Show-t, az űrkorszak legnagyobb bunyója veszi kezdetét! Big Show ugyanis nem pazarolja az időt: megszerzi a WWE-bajnoki címet a jelenlegi robo-bajnoktól, és nem mellesleg még Orbit City felett is átveszi az uralmat. Jetsonéknak vissza kell utazniuk a múltba, hogy a WWE legnagyobb sztárjaival, Sheamuszel, Alicia Foxszal, Roman Reignsszel, Seth Rollinsszal és a Uso-testvérekkel közösen visszavágjanak Big Show-nak. Vajon új barátaikkal együtt sikerül-e helyrepofozniuk ezt az intergalaktikus időcsavart? Keresd DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Légy üdvözölve Orbit Cityben! – kisfilm
 • Gombokat nyomogatni veszélyes! – kisfilm
 • A Jetson család: Kedvenc pillanataim a jövőből – kisfilm
 • 3 Bónusz Rajzfilm

Legendás állatok és megfigyelésük – Megjelenés: 2017.03.29

FEDEZD FEL A VARÁZSVILÁG EGY ÚJ, HARRY POTTER SZÜLETÉSE ELŐTTI KORSZAKÁT!

 1. New York. Egy titokzatos erő mérhetetlen pusztítást rendez az utcákon, és azzal fenyeget, hogy leleplezi a varázslók közösségét. Miután a fél világot bejárta mágikus lények után kutatva, Göthe Salmander épp ekkor érkezik meg a városba, ahol aztán Jacob Kowalski, a mit sem sejtő magnix véletlenül szabadon engedi néhány állatát. Szokatlan hősökből álló csapat verbuválódik a lények előkerítésére, mielőtt azok túl nagy galibát okoznának, küldetésük során azonban Sötét erőkkel szembesülnek. Keresd egy- és kétlemezes DVD-n, Blu-rayTM-en, 3D Blu-rayTM-en, 3D Blu-rayTM steelbookban és 4K UHD Blu-rayTM-en! A kétlemezes DVD-t most Legendás Állatokról készült karakterkártyákkal is megtalálhatod!

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Több mint egy órányi, minden részletre kiterjedő kisfilm-gyűjtemény: Fedezd fel a karaktereket és a mágikus lényeket, tárd fel a történetüket, ismerd meg közelebbről Göthe ügyét, majd járd be a MACUSA-t és a forgatási helyszíneket!
 • Harry Potter előtt: Egy új varázskor kezdete
 • Kimaradt jelenetek

Az egylemezes DVD csak egy extrát tartalmaz: A magizoológus: Találkozz a legendás állatokkal (magyar felirattal)