Március a siker filmek hónapja! Érkezik a szuper vicces Thor Ragnarök, Az Igazság Ligájában összefognak a DC szuperhősök, hogy együtt megmentség a világot. MARVEL vagy DC? Döntsétek el Ti! Újra hazavihetitek a mindenki által szeretett pihe puha macit, hisz hamarosan itt van Paddington újabb kalandja, de ha ez sem lenne elég, akkor hó végén jelenik meg a Coco, amely a Legjobb animációs film kategóriában megnyerte a Golden Globe-díjat. Ha pedig egy igazán ütős vígjátékra vágysz és szeretnél kirúgni a hámból, csatlakozz a Rossz anyákhoz újból!

Részletes márciusi megjelenéseink:

Paddington 2.

Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki.

Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az az igazi. És mivel a könyv nincs ingyen, lelkes hősünk furábbnál furább munkákat vállal el, hogy megvehesse. Ám ekkor a nagybecsű művet ellopják, és Paddingtonra, no meg Brownékra vár, hogy leleplezzék a gaz tolvajt.

Megjelenés: 03.14

Formátum: DVD

Thor Ragnarök

„Thor még soha nem volt ilyen szórakoztató” – Zalaba Ferenc, IGN.hu

A Marvel Studios Thor: Ragnarök című filmjében az univerzum egyik legeldugottabb sarkában bebörtönzött Thornak az idővel versenyezve kell megszöknie és megakadályoznia a Ragnrarököt, amely pusztulást hozhat a világára, és a könyörtelen Helának hála mindörökké eltörölheti az asgardi civilizációt az univerzumból.

Megjelenés: 03.14

Formátum: DVD, DVD Trilógia

Az Igazság Ligája

CSAK EGYÜTT MENTHETIK MEG A VILÁGOT

Superman önfeláldozó tettétől hajtva és az emberiségbe vetett hitét visszanyerő Bruce Wayne új szövetségese, Diana Prince segítségét kéri abban, hogy szembesüljenek egy minden eddiginél veszélyesebb ellenféllel. Batman és Wonder Woman azonnal akcióba lendülnek, hogy különleges képeségekkel rendelkező embereket toborozva együtt szálljanak szembe az új fenyegetéssel. Csakhogy hiába sikerült olyan hihetetlen hősökből csapatot alakítani, mint Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és a Villám, talán már túl késő ahhoz, hogy megmentsék a világot a katasztrófától.

EXTRÁK (magyar felirattal): Blu-rayTM, Blu-rayTM Steelbook, 3D Blu-rayTM, 3D Blu-rayTM Digibook, 4K UHD

AZ IGAZSÁG SZÍVE Fedezd fel, mi rejtőzik a DC ikonikus szövetségének szívében * AZ IGAZSÁG LIGÁJA TECHNOLÓGIÁJA Ismerd meg, milyen klassz felszerelések és eszközök segítik győzelemre az Igazság Ligáját * AZ IGAZSÁG LIGÁJA ÚJ HŐSEI Ismerd meg az Igazság Ligája fantasztikus új tagjait * EGYENRUHÁT FEL: A LIGA ÖLTÖZÉKE Egy kisebb hadsereg kell a világ legközkedveltebb hőseinek felöltöztetéséhez * ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS!

Megjelenés: 03.14

Formátum: 1 és 2 lemezes DVD, Blu-rayTM, Blu-rayTM Steelbook, 3D Blu-rayTM, 3D Blu-rayTM Digibook, 4K UHD

LEGO szuperhősök – Flash, a villám

Metropolis lakói ismét egy gyönyörű reggelre ébrednek, az ég sziporkázó kék, a Daily Planet méltóságteljes felhőkarcolóján pedig megcsillan a napfény. Ám ezen a reggelen a Joker úgy dönt, hogy az épületre ráférne egy alapos felújítás, és ez nála azt jelenti, hogy kocka kockán nem marad! Az Igazság Ligája természetesen akcióba lendül, hogy megakadályozzák a Jokert szörnyű terve végrehajtásában, ám valami gallyra megy Flash képességeivel, melynek következtében egy végtelen időhurokban találja magát. És ami még ennél is furcsább, hogy a körforgásban újra meg újra feltűnik a sárga ruhás Fordított Flash, hogy még tovább nehezítse a dolgát. Villámsebesség, egy kis mágia, no meg Atom, Krypto és Ász, azaz a Liga legújabb tagjainak segítsége kell ahhoz, hogy Flash megtörje az ördögi kört, és megmentse Metropolist!

Megjelenés: 03.21.

Formátum: DVD

Rossz anyák karácsonya

Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság… na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy, Kiki és Carla ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarják kihozni a leglazább, legbulisabb karácsonyi ünnepet.Egy dologgal azonban nem számolnak: a saját édesanyáik felbukkanásával. A tökéletes karácsony bűvöletében szocializálódott mamák (Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines) ugyanis ragaszkodnak a jól bevált mazochista anyaszerephez és az ünnep szentségéhez. És ekkor elszabadulnak a rénszarvasok és kinyílik pár vodkásüveg. Innentől kezdve már csak egy dolog biztos: ez az éj nem lesz csendes…

Megjelenés: 03.21.

Formátum: DVD

Coco

„Csodás film!” – Vízer Balázs, port.hu

A Disney*Pixar családszeretettel, jókedvvel és kalanddal teli, 2 Oscar®-díjra* jelölt új meséje egy feltörekvő ifjú zenészről, Miguelről szól, aki lélegzetelállító utazásra indul az ősei varázslatos világába. Itt aztán Héctor, az elbűvölő szélhámos képében szokatlan új barátra lel, aki segít neki felfedni családja rég elfeledett titkait és tradícióit.

Megjelenés: 03.28.

Formátum: DVD