A filmszerető nagyközönség és a filmszakma a 42. Magyar Filmszemlén is megismerkedhet az LG CINEMA 3D™ televízióival.

A 42. Magyar Filmszemle technikai lebonyolításában az LG is részt vesz. Az együttműködés keretében a Corvin Moziban az LG Blu-ray lejátszóiról vetítik a filmeket, a látogatók pedig megismerkedhetnek az LG új CINEMA 3D™ TV-ivel is. A legújabb 3D technológiát alkalmazó készülékekkel az Urániában is találkozhatnak az érdeklődők.

Az LG Blu-ray lejátszóinak minőségéről nagyszerűen árulkodik, hogy professzionális környezetben, Magyarország legnagyobb múltú, legnívósabb filmes szemléjén is kitűnően megállják a helyüket. A Filmszemle lebonyolításában 10 kontrollmonitor és 9 Blu-ray lejátszó vesz részt, utóbbiakról vetítik majd az ilyen formátumban készült alkotásokat.

A 42. Magyar Filmszemle négy helyszínen, a Puskin és Corvin Moziban, a Gödör Klubban és az Uránia filmszínházban zajlik május 5-8. között. A Corvin Moziban többféle terméket, „villódzásmentes” CINEMA 3D™ TV-ket és monitorokat, valamint a 3D Blu-ray lejátszókat próbálhatnak ki a szemlére látogatók. Emellett az Urániában is kipróbálhatjuk az élénkebb képet és nagyobb látószöget adó 3D TV-ket, az eddigieknél könnyebb és kényelmesebb szemüvegen keresztül, és a 2D-ből 3D konvertálást is megnézhetjük.

[scg_html_vizszintes_vonal]

magyarfilmszemle.hu