A Budapest Secret Cinema március 12-én elhozza az Anker’tbe az idén tízéves Fekete kefét. Nosztalgia és fergeteges party – ez vár a rendezvény vendégeire.

Vranik Roland 2005-ben a Magyar Filmszemlén fődíjat nyert Fekete keféje igazi generációs film, négy haver, Zoli, Döfi, Anti és Papi egynapos ámokfutásának története. Zoli teológus hallgató, Döfi festő, Anti amatőr költő és Papi, a csendes semmittevő arra kényszerül, hogy munkát vállaljon, mivel valamiből élni kell. Zoli néhány hónapja Pejkernek a kéményseprő és kéménybélelő vállalkozónak dolgozik. Egyik reggel magával viszi három haverját. A munkában sok fantáziát nem találván, hőseink kipróbálnak egy újfajta tudatmódosító szert. Ki is ütik magukat rendesen, mire magukhoz térnek, beesteledett, és nyoma veszett a vállalkozótól kapott pénznek.

Hogy hogyan alakul négyünk története, nem lehet elégszer megnézni. A mára kultikus státuszba jutott filmet kecskesimogatás, dj-zés, emlékezés, röhögés, együttlevés és generationgapezés teszi most szombaton felejthetetlenné.

fekete_kefe-film

Fekete kefe program

20:00 A Film (powered by: Budapest Secret Cinema)
21:30 Krizo & Chabz / artsiphartsi álművész szett
22:30 Diszkó party

Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1989757937915141/
Helyszín: Anker’t, Paulay Ede u 33., Budapest, 1061
Időpont: 2016 Március 12. Szombat
A belépés INGYENES