Van egy biztos módszer, hogy az embert imádják a nők, főleg a színésznők: Női főszereplőket nagyon sikeressé tevő sikerfilmeket kell készíteni. Paul Feig-ért rajonganak a csajok – és a mozirajongók. A 30 milliós költségvetésből készült Koszorúslányok 280 millió, a Női szervek 240 millió dollárt hozott. Következő filmjében, A kém-ben (12E) (Spy, hazai bemutató: június 4.) ismét Melissa McCarthy a főszereplő, bár néhány kemény férfi veszi körül: Jude Law és Jason Statham is köztük van.

AKem_Melissa McCarthy

– Világ életemben lányokkal barátkoztam, és mindig sokkal jobban éreztem magam velük – mondta a rendező. – A fiúk bunyóztak a tornaöltözőben, a csajok jó vicceket mondtak. A kém-ben vannak részek, amibe a Másnapos-os fiúk belepirulnának. De Melissa McCarthy minden vadulása meg őrültködése közben is csuda jó barátságba kerül egy másik nővel, a CIA egy másik elemzőjével: és ők ketten oldják meg azt, amit a macsók nem tudnak.

– Én vagyok De Niro, és ő az én Scorsese-m – mondta erre Melissa McCarthy. – Szorosan tartom a pasast, nem fogom elengedni. Együtt bebizonyítjuk, hogy a csajok is nagyon viccesek!