Az X-Men eredetét vizsgáló film kényeztetni fogja a néző szemét: a hatalmas akciójelenetek, az ausztráliai helyszínek és a bőven mért digitális effektusok az év egyik leglátványosabb filmjévé teszik a Farkas ifjúkorát bemutató fantasy-akciót. Ám az X-Men kezdetek: Farkas (X-Men Origins: Wolverine, hazai bemutató:április 30.) igazi rajongói nem csak a helikopteres üldözést, Kardfog és Farkas összecsapását, vagy a titkos katonai laboratóriumban működő mutánsgyárat várják nagyon. Hanem egy vékony, magas, kopaszodó öregúr felbukkanását, aki legfeljebb egy mondatot mond a maga nyugodt, csendes hangján.

Ő Stan Lee, a Marvel képregény-konzorcium főnöke, a legnépszerűbb képregények kitalálója és alkotója, aki – bár már elmúlt 86 éves – minden megfilmesítési szerződésben kiköti, hogy felbukkanhasson a filmben. Egy-egy egészen apró szerepet eljátszott már az összes Pókember-részben, aHulk-ban, A fantasztikus négyes-ben és persze az X-Men-ekben is.

Ám, hogy ezúttal játszik-e, és mit, felismerhető lesz-e, vagy egy mutáns jelmezébe bújik, azt nem árulja el. A találgatások pedig egyre szaporodnak a neten – és a világ sok X-Men-rajongója mind arra készül, hogy ő lesz az első, aki felismeri, és közzé teheti, mikor tűnik felStan Lee a Farkas-ban.

IC Press