Egy nagyon kedves és nagyon szerencsés látogatónk a Good Day to Die Hard (Die Hard – Drágább, mint az életed) c. film forgatásának helyszínén lakik, melynek köszönhetően készített néhány képet és egy rövid beszámolót a jelenlegi történésekről, ami a forgatáson zajlik. Ezúton is köszönjük szépen neki! :)

„Két napja mindenféle figyelmeztetés nélkül piros-fehér szalagokat húztak ki a Vörösmarty utcában. Mint kiderült, ugyan Bruce Willis nélkül, de a napokban erre is forgatják a Die Hard újabb részét. Ma reggelre megszállták az utcát a kamerával, kábelekkel és locsolóautókkal machináló filmesek, az ablakokban egy-egy lakó érdeklődésétől kísérve páncélautó, locsolókocsik és biciklis statiszták részvételével folyik az akciójelenetek felvétele. Minden egyébről a képek talán jobban beszélnek.” Bea

Good Day to Die Hard c. film forgatásáról készült első képek: készülődés, első akció jelenetek, Bruce Willis dublőre…

„már takaritják a járdát, lehet, hogy mindjárt jön Brucepapa is!!” „látjátok ezt a szalagozott autot? na az van ráirva, h danger, explosives, meg ilyenek. az ablakom alatt van.” “az izgalom a tetofokara hag (meg mindig nem mertem elhagyni a lakast), a rendezo(asszisztens?) a helyere ult, a statisztak beszalltak az autokba meg a sarkon gyulekeznek es juhuuuu” “Bruce nincs, Kiraly-patak van” “ready, set, action!!! volt” Good Day to Die Hard c. film forgatás – páncélautó „juuj, masik kamerat is eloszedtek, hatha lesz meg action” Good Day to Die Hard forgatás – Bruce Willis dublőre “ez a bacsi viszont nagyonmeno, rola siman elhiszem, h egyedul kinyirja a komplett orosz maffiat, ugyhogy mar megsefelek”

[nggallery id=412]

Ha te is kint voltál a forgatáson, és szeretnéd megosztani tapasztalataidat, élményeidet, ha tudod, hogy éppen hol forgat Bruce Willis, írj nekünk itt, a hozzászólásban! Ha sikerül fényképet készítened Willis-ről, vagy a forgatásról, esetleg egy hosszabb beszámolót szeretnél írni az ott történtekről, örömmel várunk minden véleményt, beszámolót és képet a mozinezo@gmail.com -on!

Ha esetleg a környéken laksz, ahol forgatnak akkor azt is jelezd nekünk a fenti email címen. Köszönjük!

Te kimész a „Good Day to Die Hard” forgatásának budapesti helyszíneire?

https://www.facebook.com/questions/10150685347536828