A január jól végződött Londonban: 31-én az angol főváros egyik legelegánsabb mozijában, a Kensigton High Street-i Odeonban csupa sztár jelenlétében tartották a Kémes hármas (This Means War, hazai bemutató: február 23.) gálapremierjét.

[nggallery id=328]

Az akciójelenetkben is bővelkedő romantikus vígjáték női főszereplője, Reese Witherspoon a hőmérsékletre fittyet hányva, kurta, zöld-fekete Louis Vuitton-ruhában bűvölte el a sok száz, érte felsorakozó rajongót, de nagy üdvrivalgás fogadta a két férfi főszereplőt is: a szívdöglesztő Chris Pine-t és A sötét lovag-ban ismertté vált Tom Hardy-t – a Kémes hármas-ban ők titkosügynököket játszanak, akik gátlástalanul bevetik szakmájuk összes trükkjét, amikor ugyanannak a nőnek a kegyeiért versenyeznek. A három filmsztár laza volt, könnyed és nagyon mosolygós.

– Persze, hogy könnyed vagyok – mondta egy újságírónak Reese Witherspoon. – Mert végre tudom, hogyan végződik a film. Amíg a srácok vetélkedését forgattuk, végig nem árulták el nekem, hogy melyikük mellett fogok kikötni. Az is benne volt a pakliban, hogy egyedül maradok… vagy egy női mellékszereplő lesz a párom. Az utolsó, üldözéses, bunyós, autórobbantásos nagyjelenetet többféleképpen vettük fel: és senki nem volt hajlandó megmondani, hogy melyiket fogják használni. A fiúk csak röhögtek, amikor azt mondtam, úgy nem tudok játszani, hogy nem tudom, ki lesz végül a párom. Őket csak az érdekelte, hogy amikor a szexjelenetet vesszük Chrisszel, rajtam maradjon a tűsarkú cipőm.

IC Press