Jason Clarke amerikai színészt elsősorban nálunk talán a Majmok bolygójából ismerik, de több filmjét is láthattuk már idehaza a mozikban vagy a tévében. Már beszámoltam róla, hogy Rosemund Pike Budapesten forgat Jason partnereként. A színésznő Reinhard Heydrichet alakító Jason Clarke feleségét játssza a HHHH című, második világháborús drámában. A színésznővel már sikerült közös fényképet készítenem, de szerettem volna egy Jason Clarke társaságában készült fotót is a gyűjteményembe.

Jason Clarke-andi

Jasonnal nem volt egyszerű találkozni, hisz mire megtudtuk, hogy Budapesten van, a Belvárosi szállodából magánlakásba költözött. Márpedig magánlakásban nem illik zavarni, ráadásul az ilyen esetekben többnyire titkosak a hírességek címei, meg se lehet őket megtalálni.

Jelen esetben mindkét akadály nehezítette a dolgunkat, de azt tudtam, hogy egy II. kerületi kórház területén forgatnak, pont ott, ahol ismerőseim többsége lakik. Ezek ismeretében végül meg lehetett találni őt, az egyedüli akadály az volt, hogy a helyszínen át kellett öltöznie, mielőtt odamehettünk volna hozzá.

Jason Clarke-alairas

Szerencsénk volt, mert Jason nem volt elutasító, úgy jött oda hozzánk, hogy megkérdezte, mi várunk-e rá. Kedvesen aláírt nekünk és fotózkodott velünk, majd elköszönt, és ment haza kipihenni a forgatás fáradalmait.

Ebből a filmből nem sikerült mindenkire időt fordítanom, de a nagyobb neveket, és azokat a színészeket, akiket nagyon szerettem volna lefotózni, természetesen megtaláltam, így majd előkerülnek a fotók is…