A Leicester Square, a legelegánsabb londoni gálapremierek helyszíne szerda este ismét megtelt mozirajongókkal. Az Odeon mozi előtt kigöngyölített vörös szőnyegen A kém (16) (Spy, hazai bemutató: június 4.) sztárjai sétáltak végig. A forgatás óta feltűnően sokat fogyott, és élőben is nagyon vicces Melissa McCarthy mellett Jude Law, Jason Statham, Miranda Hart és a rendező – a Koszorúslányok és a Női szervek után egy újabb nagy vígjátéksikert összehozó – Paul Feig is eljött a nagy eseményre.

AKem_LondonRC (18)

A James Bond-paródiában a CIA egy hivatalnoka (McCarthy) kénytelen bevetésre indulni, amikor az összes igazi ügynök lelepleződik. A kémek vetélkedése és a terroristákkal való találkozása elképesztően szellemes helyzeteket szül, ám Jude Law mégsem gondolja, hogy ez igazán az ő műfaja.

Daniel Craig-nek nem kell félnie tőlem – nyilatkozta a színész, miközben autogramokat osztogatott a rá várakozóknak. – Nekem inkább Mr. Bean való, nem Bond. Közülünk legfeljebb Melissa pályázhatna a szuperkém címre. De ő meg nem bírná ki röhögés nélkül…