Amanda Seyfried-ben valahogy minden rendező ugyanazt látja: a férfiaknak kiszolgáltatott, gyenge, csábító nőt. Még Catherine Hardwicke, az Alkonyat első részének rendezője is ilyenre formálta őt új, hátborzongató rémmeséjében, A lány és a farkas-ban (Red Riding Hood, hazai bemutató: május).

Pedig a valóságban Amanda Seyfried határozott nő, aki tudja, mit akar. Mostanában például Ryan Phillippe-et. Az ifjú pár jó ideje próbálja titokban tartani kapcsolatát, állítólag Kate Hudson halloween-buliján jöttek össze; de az elmúlt hetekben már nem is próbálnak bujkálni. Phillippe már A lány és a farkas forgatásán is többször meglátogatta szerelmét, és a múlt héten együtt mentek Mexikóba nyaralni. A színésznek volt már néhány komolyabb szerelme azóta, hogy elvált Reese Witherspoon-tól, legutóbb Abbie Cornish-sal járt, Amanda Seyfried pedig hét hónappal ezelőtt mondta ki a boldogító viszlátot Dominic Cooper-nek.

Amanda Seyfried most igazán jól érezheti magát. Nappal – A lány és a farkas promotálása során – filmbéli partnere, az alkonyatos Billy Burke és a filmben szintén szereplő másik rossz fiú, Shiloh Fernandez oldalán dolgozik, munka után pedig Ryan Phillippe várja otthon…

IC Press