Egy apának igazságosnak kell lennie. Tavaly A boldogság nyomában című filmjében Will Smith a kisfiával, Jadennal játszott együtt, és a közös produkció azonnal a mozis toplisták élére került.

Hogy a családon belüli féltékenységnek elejét vegye, legújabb sikerében, a Legenda vagyok-ban (I am Legend, már a mozikban) Smith hatéves lánya játszhatja a főhős lányát.
– Egyáltalán nem féltem a gyerekeimet a reflektorfénytől – nyilatkozta Smith. – Nálunk a show-business családi üzem. Ahol mindkét szülő színész, de még az unokaöcsém is most adott ki egy lemezt, mit várhatnánk a gyerekektől? Ezt látják, ezt akarják csinálni.

Az egyensúly azonban nem teljes. Mivel a Legenda vagyok egy az egész világon végigsöprő vírus után az utolsó életben maradt ember kalandjait mutatja be, a mellékszereplőknek nem maradt sok játszanivaló: a kis Willow csupán néhány visszatekintő jelenetben, a pánikba esett New Yorkból való menekülést bemutató képekben játszhatott. Még szerencse, hogy nem tudja, mekkora volt a szerepe, hiszen nem nézheti meg a Legenda vagyok-ot – ahhoz még túl kicsi.
IC Press