PlazaAsza_JamesDeLaCruzKedves, nagytestű és ki se nézné belőle senki, mi mindenre képes. A leírás nemcsak Kevin James-re, Adam Sandler komikus barátjára igaz, hanem az általa megformált áruházi biztonsági őrre is. A pláza ásza Vegasban (12) (Paul Blart: Mall Cop 2, hazai bemutató: április 16.) című vígjátékban James elképesztő kaszkadőrmutatványok bevetésével szerel le egy luxushotelből műkincseket rabló bandát.

A színész azt mondja, azért játszik csak vígjátékban, mert szeretné, ha a gyerekei is nézhetnék a filmjeit. Márpedig gyerekből egyre több van neki! A héten hozta nyilvánosságra, mostanáig titkolt nagy örömét: januárban negyedszerre is apa lett! A kislány az egzotikus Sistine Sabella nevet kapta, és majd 4,5 kg-mal született.

– Nem kicsi a lányom. Ebből tudom, hogy az enyém – viccelődött a komikus színész, aki immár három lány és egy fiú boldog édesapja. – Egyébként is pont olyan, mint én vagyok: csak akkor sír, ha nem kap enni.

PlazaAsza2_jelenetfoto (32)

A pláza ásza Vegasban azért is felel meg James-éknek, mert nemcsak apuka játszik benne. A legyőzetésre ítélt banda egyik tagját a színész felesége, Steffiana de la Cruz alakítja.

IC Press