Kevin James nem adja fel az álmait. 49 éves, hamarosan megszületik a negyedik gyereke, és saját bevallása szerint, volt már majdnem százötven kiló. De a viccmesterben mégis ott lapul egy akcióhős.

– Stand up komikusként nyomtam le 11 évet, onnan meg vígjátékokba kerültem, és nagyon élvezem őket – nyilatkozta nemrég a színész. – De sárga vagyok az irigységtől, ha egy Pókember-filmet látok. Szerintem, a fiam is sokkal jobban tisztelne, ha egyszer szuperhőst játszhatnék. Így született meg A pláza ásza.

PlazaAsza2_jelenetfoto

James hat év kihagyás után elkészítette a folytatást: A pláza ásza Vegasban (Paul Blart: Mall Cop 2., hazai bemutató: április 16.) hőse ismét a biztonsági őr, aki kemény fiúkkal találja szembe magát, és különösképpen le is győzi őket.

– Arra kértem A pláza ásza Vegasban rendezőjét, hogy csinálhassak meg a filmben mindent, amit Pókember csinálna – mondta a színész, és nehéz eldönteni, komolyan gondolta-e. – Szóval, két felhőkarcoló között lendülök át a magasban, ablakon ugrom ki, lépcsőn repülök le… de oké, közben röhögni is lehet. Végül is, csak egy dagi, bajszos fickó vagyok…

IC Press