Az új Pókember-film érkezését hatalmas várakozás előzte meg, és ez a várakozás a premier után az egész világon és nálunk is egyértelmű bizonyítást nyert. A multiverzumok keveredéséből származó kavarodást imádták a nézők és a kritikusok: itthon szerdától vasárnapig több mint 189 000 néző akarta látni Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Marisa Tomei és neves társaik különleges kalandját.

Pókember – Nincs hazaút

Az egy hétvége alatt több mint 189 000 nézőt megmozgató Pókember – Nincs hazaút hatalmas fölénnyel lett az idei év legnézettebb filmje, egyúttal egyike lett a legerősebb nyitóhétvégével büszkélkedhető top 5 filmnek. Ez pedig még nem minden! A Pókember legújabb kalandját övező hatalmas érdeklődés elegendő volt arra, hogy megdöntse a stúdió rekordját: ez lett a Sony valaha volt legjobban nyitó filmje!

A hazai lelkesedés nem különbözik az egész világétól: a Pókember – Nincs hazaút az első hétvége jegyvásárlási adatai alapján mostantól minden idők harmadik legjobban nyitó filmje, és az idei év No. 1.-ja. Négy nap elég volt ahhoz, hogy az egész világon összesen 587 000 000 dollárért vegyenek rá jegyet, melyből 273 000 000 dollárt az Egyesült Államokban költöttek.

A vetítés végén ebben egyet is értettek a nézők: néhány órára minden problémáról megfeledkeztek, úgy magukkal ragadta őket a kalanddal, poénnal, drámával és persze őrületes látvánnyal teli történet, mint Peter Parker a szerelmét, MJ-t a film nyitójelenetében.