A Pro Video Film büszkén jelenti be, hogy a Buena Vista Home Entertainment (BVHE) DVD, Blu-ray, és 3D Blu-ray termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója lett. A Pro Video Film a hazai DVD-piac egyik legjelentősebb résztvevőjeként célul tűzte ki, hogy a Disney-brand piaci jelenlétét megerősítse.

A Disney klasszikus meséivel, látványos és egyedülálló szuperprodukcióival, lenyűgöző animációs filmjeivel ma is az egyik legnépszerűbb és minden korosztály számára az egyik legismertebb márka a világon: neve összeforrt a minőségi, és magas színvonalú családi szórakoztatással. A Disney a világon mindenhol stabilan tartja piaci pozícióját, annak ellenére is, hogy a kedvezőtlen gazdasági viszonyoknak köszönhetően a vásárlóerő visszaesett az elmúlt években, de az érdeklődés mégsem csökkent a folyamatosan megújuló termékei iránt: az örökzöld slágerek, a varázslatos történetek, a legújabb, legmodernebb technikával készült DVD-k, Blu-rayek rendkívül széles közönséget mozgatnak meg.

A 2009 óta a Warner Home Entertainment és a hozzá tartozó New Line, a Cartoon Network és független filmgyártók filmjeit, sorozatait DVD-n, Blu-rayen forgalmazó Pro Video Film 2012-re elérte, hogy egyetlen hollywoodi vezető stúdió termékeinek forgalmazásával is 2011-es 15,8 %-os piaci részesedését 20,1 %-ra növelje, míg a piacon jelenlévő forgalmazók bevételei csökkentek. A Central Media Enterprises (CME) tulajdonában lévő Pro Video Film és a BVHE a Disney-termékek iránti kereslet fellendítésével, a Disney hazai pozícióját megerősítve hasonlóan sikeres növekedést remél ezzel az új együttműködéssel.

A Pro Video Film forgalmazásában 2013. április 24-én a színes Disney palettáról elsőként a legújabb kedvenc, Rontó Ralph jelenik meg DVD-n és Blu-rayen. Ralph 3D-ben is szórakoztatja majd otthonukban a filmrajongókat. Ezt követően érkezik a Némó 3D, és a Tim Burton rajongók által már nagyon keresett Frankenweenie – Ebcsont beforr is. A 2013-as évre tervezett BVHE kiadványok között megtalálható A kis hableány, a Dzsungel könyve DVD, az Aladdin és a Mackó testvér 1-2. Blu-ray, és a Szörny Rt., ami 3D Blu-rayen is elérhető lesz. Valamint olyan várható mozisikerek jelennek meg, mint a Johnny Depp főszereplésével készült A magányos lovas DVD-n, Blu-rayen, valamint a Vasember 3., és a Szörny egyetem, melyek 3D Blu-rayen is elérhetőek lesznek. A nagy sikerű Verdák után érkezik a Repcsik, ami DVD-n, és Blu-rayen kihagyhatatlan karácsonyi ajándék lesz.