A Pro Video Film & Distribution büszkén jelenti be, hogy 2011 januárjától belép a magyar mozifilm-forgalmazási piacra.

A Pro Video Film & Distribution olyan független filmgyártók kiemelkedő alkotásait forgalmazza majd a magyarországi mozikban, mint a Relativity Media, a Lakeshore Entertainment, a Lionsgate, a Summit Entertainment, az Alcon Entertainment, az Europacorp vagy a Constantin Films. A kitűnő alkotások garanciát jelentenek egy erős márka kiépítésére.

2011-ben a Pro Video Film & Distribution olyan nagy érdeklődéssel várt filmeket mutat be, mint a Boszorkányvadászat (Season of the Witch), a The Lincoln Lawyer, a Limitless, a Source Code, a Something Borrowed, a Larry Crowne, a Movie 43, a Faces in the Crowd, a Columbiana, a Haywire, a The Three Musketeers vagy az Immortals.

Az új üzletággal kapcsolatban Anca Truta, a Pro Video Film & Distribution vezérigazgatója azt mondta: „Izgalommal lépünk be a magyarországi mozifilm-forgalmazási piacra. Miután a Pro Video sikeresen alapozta meg magát meghatározó videoforgalmazóként, 2011-ben tevékenységünket mozifilm-forgalmazással bővítjük. Az elkövetkező független megjelenések kiváló lehetőséget biztosítanak majd a Pro Video csapata számára, hogy értő pozicionálással és terjesztéssel kihasználja az üzletágai közti szinergiákat, és a lehető legjobb eredményeket érje el. Örömmel tölt el minket, hogy a magyarországi mozifilm-forgalmazási piacnak is jelentős szereplőjévé válhatunk.”

A Warner Home Video kiadványainak forgalmazójaként a Pro Video olyan címek kiadásával büszkélkedhet, mint az Eredet című akcióthriller vagy a világsikerű Harry Potter és a Félvér Herceg, és portfóliója mind DVD-n, mind Blu-rayen számtalan jól ismert címet tartalmaz.

A Pro Video Film & Distribution megtiszteltetésnek érzi, hogy 2011 januárjától a legsikeresebb független produkciókat forgalmazhatja a magyar mozikban hagyományos és 3D-s formátumban.

Pro Video Film