December 4-én debütált Fazekas Csaba Swing című sikeres romantikus vígjátéka, a hozzá tartozó hivatalos filmzene pedig 2014. december 10-én, azaz tegnap  jelent meg a boltokban a Magneoton kiadásában.

A film arról szól, hogy három elkeseredett, különböző korú nőt egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet, akiket aztán egy kiöregedett dizőz felkarol és létrehozza velük élete utolsó nagy művét a Swing Angels nevű énekes haknizenekart. A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervező menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont.

A zenekarral így vagy úgy, egy újabb lehetőséget kapnak az élettől a továbblépésre.

A parádés szereposztásban többek között: Törőcsik Mari, Csákányi Eszter, Ónódi Eszter, Törőcsik Franciska , Kulka János, Csuja Imre, Mészáros Béla, Szatory Dávid és Borbély Alexandra látható.

Swing_Filmzene

A CD a filmben elhangzó összes dalt tartalmazza, plusz Cserháti Zsuzsa dalának, a Mennyit ér egy nő? c. dalnak a feldolgozását, amit három kiváló énekesnő, Tóth Vera,Mohamed Fatima, és Radics Gigi közösen ad elő.

A vége főcímdal két remixe bónusztrackként is felkerült a lemezre. Az egyik átdolgozás pedig nem más, mint Lotfi Begi (az ország kedvenc remixere) és Sean Darin újragondolása.

swing_hatsoborito-filmzene

Bármelyik rádió megtalálhatja a profiljába illőt. Begiék remixe ultramodern, a Happy Colony változat kellemes R&B hangulatot közvetít, az eredeti verzió pedig egy klasszikusabb vonal.

A Mennyit ér egy nő? c. dal három változatát itt tudod meghallgatni:

Swing – Mohamed Fatima, Radics Gigi, Tóth Vera – Mennyit ér egy nő? (Original Version)

Swing – Mohamed Fatima, Radics Gigi, Tóth Vera – Mennyit ér egy nő? (Happy Colony Remix)

Swing – Mohamed Fatima, Radics Gigi, Tóth Vera – Mennyit ér egy nő? (Lotfi Begi & Sean Darin Remix)