Katherine Heigl anya lett! A hír meglepő, hiszen a Grace klinika szereplője az utóbbi időben igen sokat mutatkozott a nyilvánosság előtt – többek között A csúf igazság (The Ugly Truth, hazai bemutató: október 1.) című romantikus vígjátéka bemutatója kapcsán –, és növekvő hasnak nyoma sem volt. Az ok: a szép szőkeség örökbe fogadott egy születési rendellenességgel világra jött koreai kisbabát . A 10 hónapos Nali körüli hivatalos ügyintézés nagyon gyorsan folyt le: a hatóságok is egyetértettek vele, hogy a babának annál jobb, minél hamarabb gondjukba veszik az amerikai orvosok.

A harmincéves színésznő és párja, Josh Kelley egy évvel ezelőtt határozták el magukat végleg, az elmúlt hónapokat pedig legfőképpen ügyiratok és kérdőívek kitöltésével töltötték. Hogy a baba koreai legyen, nem is volt számukra kérdéses: Katherine húga is koreai, mert a szülei is örökbe fogadtak onnan egy kislányt

– Nálunk a csúf igazságból szép igazság lett – nyilatkozta Katherine Heigl. – Mindig tudtam, hogy egyszer így lesz, csak meg kellett találnom a férfit, aki elfogadja, amire vágyom.

IC Press