Zenélni muszáj. Justin Timberlake az elmúlt egy-két évét kamerák előtt töltötte. A tavaly bemutatott Social Network – A közösségi háló az Oscar-díj közelébe juttatta, és ő nem állt meg pihenni. Az idén gyors egymásutánban három film főszereplője. A Rossz tanár-ban (már a mozikban) Cameron Diaz oldalán bebizonyította, hogy jól komédiázik, de a Barátság extrákkal-lal (Friends with Benefits, hazai bemutató: szeptember 22.) tette egyértelművé, hogy élvezi a vad, sikamlós humort. A Lopott idő (In Time, hazai bemutató: október 27.) futurisztikus világában pedig már akcióhősként jelenik meg, egyik kezében pisztollyal,a másikban Amanda Seyfried-del forgat fel egy ötletesen felépített, riasztó világot. Átmenetileg úgy tűnhetett, pályát módosított, de ő biztosította a rajongóit: nem lesz hűtlen a muzsikához.

A múlt héten másodszor is ingyen koncertet adott a New York-i Irving Plazában, és az egyik számát e szavakkal konferálta be.

– Azt azért ne felejtsétek el, hogy igazából nem akarok komoly színész lenni – kiáltotta Timberlake a mikrofonba a zártkörű (mindössze 1200 néző előtt zajló) koncerten, és a végig vele éneklő rajongóknak eljátszotta szinte az összes slágerét. A szakmai hírek szerint új filmre valóban nem szerződött, a Lopott idő után egy időre el kell tőle búcsúzniuk a mozirajongóknak, de szerencsére úgy hírlik: a sztár tele van zenei tervekkel.

IC Press