A Titanic újabb diadalmas útra készül: James Cameron fantasztikus sikerű filmje egy több éves, gondos digitális átalakító-munka eredményeképpen 3D-ben fut be a világ mozijaiba. És ez nemcsak a mozinézőknek jó.
Hanem például Celine Dion-nak, a film örökzölddé vált slágere előadójának.

titanic_10

A többszörös Grammy-, Juno-, Felix- és WMA-díjas sztár 2002-től öt éven át lépett fel a Las Vegas-i Caesars Palace-ban, a műsorra a hírek szerint összesen több mint 400 millió dollár értékben keltek el jegyek. És a Titanic új életre keltével egy időben Celine Dion show-ja is újraindult. A kifejezetten a Caesars Palace hatalmas színpada számára tervezett show a tervek szerint legalább három évig műsoron marad. A szemkápráztató látványosságok közepette 31 zenész kíséri a Titanic hangját… azaz csak kísérné – ha egy hangszálgyulladás nem jött volna közbe.

Az első tünetek jelentkezése után, hétfőn Dion azonnal Los Angelesbe repült, ahol a szakorvos legalább 6-8 hét szigorú hallgatásra ítélte a 43 éves énekesnőt. A következő három hét előadásait máris lemondták, ám a szervezők remélik, hogy legkésőbb június elejétől újra indulhat a műsor: a nyári jegyek nagyjából mind el is keltek már.

A Titanic 3D (2012)-ben és IMAX 3D-ben is megtekinthető április 5-től a hazai mozikban.

IC Press