Adrien Brody Oscar-díjas amerikai színésszel is Budapesten találkoztam.

Bár nagyon vártuk, hogy a Grand Budapest Hotel film forgatása Budapesten legyen, sajnos hazánkban nem került sor felvételre.

Végül mákom volt, és mégis sikerült találkozni vele, amikor a Weisz Erik néven, Budapesten született szabadulóművészről készült opuszt éppen Budapesten forgatták – az egyébként magyar származású – Adrien Brody főszereplésével.

Adrien Brody

Adrien Brody

Adrien azon színészek közé tartozik, akik magánlakásban laktak budapesti munkájuk ideje alatt, ami mindig megnehezíti a találkozást a hírességekkel, de én mégis találkoztam vele még akkor, amikor legelőször jött Budapestre, akkor csak pár napra, ruha próbára. (Valószínűleg a lakást is akkor nézhette ki.)

A találkozás idejekor egyedül voltam, így a közös fotót, amiért leszólítottam őt, Adrien barátnője készítette el, akivel rohanásban voltak, mégis megállt a kérésemre.

Adrien Brody_Andi

Később a forgatásra is ellátogattunk, akkor a rendezővel szerettem volna találkozni. Örültem, hogy Adriennel már előbb elkészült a közös fotó, mert a forgatás helyszínén vele a sminkje miatt nem tudtunk volna fotózkodni.

Szerencsém volt, mert egy évvel később Adrien Brody édesanyjával is találkoztam. Sylvia Plachy magyar származású fotóriporter, akinek fotókiállítása nyílt Budapesten, ezen alkalom adott lehetőséget a vele történő találkozásra. A találkozáskor el kellett neki mesélnem, hogy a fiával – aki ugye a legkedvesebb fotómodellje – mikor és hogyan találkoztam…

Sylvía Plachy-andi

Remélem, még fogok velük idehaza találkozni…


 

Hasonló történeted van, küldd el nekünk a mozinezo kukac gmail.com email címre. A legjobbakat megosztjuk!