Eredeti cím:Those Who Wish Me Dead
Műfaj:amerikai film, thriller
Rendező:Taylor Sheridan
Zene:Brian Tyler
Játékidő:
A film forgalmazója: InterCom
Hazai mozi bemutató:2021.

Hannah (Angelina Jolie) emlékei tűzzel vannak tele. Tűzoltó volt, és egy hatalmas erdőtűz során bekövetkezett baleset miatt az egész csapata meghalt – csak ő élte túl a katasztrófát.

A tűzőrséget pihenőnek szánják a parancsnokai. Magára marad a montanai vadonban, és egész nap csak a fákat kell figyelnie. De a békesség nem akar megérkezni. Hannah rátalál egy menekülő kiskamaszra, aki egyedül bolyong a sűrűben. Connor szüleit meggyilkolták, és akik végeztek velük, a fiút is el akarják kapni.

Könnyű prédának látszott, de a fiú elszánt, vad és az erdőt nagyon jó ismerő szövetségesre talált, aki a saját életét sem becsüli sokra. Hannah mindenáron meg akarja menteni a fiút. Pedig üldözőik rájuk gyújtják az erdőt, és nekik a tűzön keresztül kellene menekülniük.

Angelina Jolie rég szerepelt ilyen klasszikus, izgalmas, fordulatos thrillerben: az üldözéses „modern westernben” nagyon sok próbát kell kiállnia – a vadont és felfegyverzett ellenségeit is le kell győznie, ahhoz, hogy küldetését beteljesítse.

Akik az életemre törnek c. film leírása

Leírás egy bekezdésben

Korhatár besorolás:16E
Szereplők:Angelina Jolie, Nicholas Hoult, Jon Bernthal, Tyler Perry
Legjobb idézet a filmből:
A film az IMDB-n:Akik az életemre törnek

Akik az életemre törnek film előzetes

Akik az életemre törnek