Január 10-én kerül a magyar mozikba az 50 millió dolláros költségvetésből készült Dredd 3D, mely film nem az 1995-ös Sylvester Stallone főszereplésével készült Dredd bíró remake-je, hanem ugyanazon karakter köré felépítve egy másik, sokkal keményebb és sokkal inkább elgondolkoztató történetet mesél el.

A sci-fi magyarországi moziforgalmazója, a PARLUX Entertainment kereste meg a december 15-i arénakoncertjére készülő Ákost, mivel a legutóbbi albumán, az egyébként is futurisztikus koncepciójú – immár aranylemez – 2084-en található egyik dal, a Régi jövő szinte egy-az-egyben megidézi a film hangulatát. Az Ákos-szám és a film üzenete is hasonló: a popzene illetve a film eszköztárával idéz meg egy lehetséges, nem éppen hízelgő, poszt-apokaliptikus jövőképet, amely könnyen valósággá válhat.

Ákos nagyszabású december 15-i koncerten is elhangzik majd a „Régi jövő”, mely alatt a koncertlátogatók a DREDD filmrészleteit láthatják a videókivetítőkön, mely így egyúttal a film exkluzív magyarországi premierje is lesz. A dalhoz klip is készül, mely természetesen a filmet hivatott megidézni.