A 300 és a Watchmen rendezője nem fogy ki az ötletekből. Zack Snyder őrült, nem létező világot teremtett új, Álomháború (Sucker Punch, hazai bemutató: március 24.) című fanasy/akciófilmjében, melynek a valóság és álom határán harcoló őt női főszereplőjével minden elképzelhető és elképzelhetetlen megtörténik.

Emily Browning, a film főszereplője számára a legelképzelhetetlenebb dolog a film hanganyagának felvétele közben történt meg.

– A kiképzőtábor, a fegyverek, a kaszkadőrmutatványok, a sárkányok és szamurájok mind eltörpülnek amellett, ahogy énekelnem kellett – nyilatkozta a 23 éves ausztrál színésznő. – A forgatások elején beszélgettünk egyszer Zackkel arról, hogy nagyon szeretem a The Smiths együttest, amire ő azt felelte, „nahát, tényleg? Én meg jóba vagyok Morrisseyvel”, mármint a zenekar vezetőjével. Ez persze eléggé tetszett, és még sokat kérdezgettem róla. Azután hetekkel később, már majdnem az összes nehéz jelenet leforgatása után azt mondta Zack: „egyébként megvan pár daluk joga a filmzenéhez. El akarod énekelni az egyiket?” Én meg csak bámultam, el se hittem, hogy ilyen történhet velem. A vége az lett, hogy egy csomó számot elénekeltem, és Morrissey is meghallgatta, és neki is tetszett, így végül a filmbe is bekerült az egyik számuk.

IC Press