Az álomgyár olyan Amanda Seyfried szerint, mint egy rossz középiskola: az emberek utálják és folyton szekálják egymást, meg ott tesznek keresztbe a másiknak, ahol csak lehet. „Ez az iparág pont olyan, mint a többi – mondta a színésznő az MTV zenetévének adott interjújában. – Tele van szánalmas, irigy alakokkal, de persze csodálatos, őszinte emberek is akadnak. Makacsnak kell lenned és hinned kell magadban, és soha nem szabad elfelejtened, hogy bármelyik pillanatban hátba szúrhat valaki.”

Amanda azt is elárulta, nem veszi fel a sértéseket, pedig a Twitteren gyakran gyalázzák a trollok. „Nem szabad magadat túl komolyan venni, ha nem akarsz kipurcanni. Mindenféléket írnak rólam a Twitteren, például a minap valaki odaírta a nevemet és mellé egy szívecskét, ami nagyon édes volt, aztán lejjebb tekertem, ott meg az állt, hogy Amanda összes filmje nézhetetlen. Már rég megtanultam, hogy ilyesmik miatt nem szabad felhúzni magamat.”

Ted 2-Amanda Seyfriedet-Mark Wahlberg

Amanda Seyfriedet hamarosan a Ted 2-ben láthatjuk, amelyben ügyvédnőt alakít, aki ingyen elvállalja a trágár mackó képviseletét, mert Ted bepereli az államot, amiért nem ismeri el természetes személynek.

(Ted 2 – hazai bemutató: 2015. július 16.)