Hamarosan látható Angelina Jolie Pitt harmadik rendezése, A tengernél című dráma. A színésznő nagyon büszke új alkotására, amelyben férje, Brad Pitt a másik főszereplő, ám egy kínos emlék is fűződik a forgatáshoz. Van benne egy jelenet, ahol kádban fürdik. A színésznőt nagyon zavarta, hogy meztelenül kell mutatkoznia dupla mellműtéte után. Némi gondolkodás után azonban döntésre jutott. „Egy csomó jelenetet utólag kivágtunk vagy megváltoztattunk, de ezt az egyet nem bántottam – mesélte a színésznő az Us magazinnak. – Azt mondtam magamnak, ehhez a jelenethez nem nyúlhatok csak azért, mert mellműtétem volt, mert az csalás lenne. Úgyhogy maradt.”

Angelina Jolie-a_tengernel-film-3

Angelina 2013-ban több lépésben távolíttatta el melleit, mert rákot diagnosztizáltak nála, és biztos akart lenni, hogy a kór nem újul ki. Édesanyja ugyanis mellrákban halt meg, akárcsak a család több nőtagja.

A tengernél, amelynek Angelina a forgatókönyvírója is, egy párról szól, akiknek válságba jutott a házassága, és egy francia tengerparti üdülőfaluban próbálják rendbehozni kapcsolatukat.

(By the Sea – hazai bemutató: 2015. november 12.)