A Oscar- és Golden Globe-díjas Billy Bob Thornton, a szuperlaza multi-tálentum, aki egyszerre ír, rendez, színészkedik és még egy country zenekarban is énekel legújabb vígjátéka, a Tapló télapó 2. (16) New York-i premierjén különös kijelentést tett, mikor az egyik újságíró arról faggatta kivel dolgozna szívesen együtt. „Lehet, sokan furcsának találják, amit most mondani fogok, de például Brad Pitt is rajta van a listámon.” – A Tapló télapó 2. sztárja azt is hozzátette, hogy szerinte nagyszerűen mutatnának a mozivásznon Angelina Jolie exével, és  bár a részletekre nem tért ki a színész, az is lehet, hogy már zsebében van egy újabb forgatókönyv, aminek kapcsán az Oscar-díjas Brad Pitt neve is felmerült.

- New York, NY - 11/15/16 - The New York Premiere of Broad Green Pictures and Miramax's "Bad Santa 2". the film stars Billy bob Thornton ,Tony Cox Christina Hendricks and Katey Bates , Bad Santa 2 is in theaters Thanksgiving . - Pictured: Billy bob Thornton - Photo by: Dave Allocca/Starpix -Location: AMC Loews Lincoln Sqaure

– New York, NY – 11/15/16 – The New York Premiere of Broad Green Pictures and Miramax’s „Bad Santa 2”. the film stars Billy bob Thornton ,Tony Cox Christina Hendricks and Katey Bates , Bad Santa 2 is in theaters Thanksgiving .
– Pictured: Billy bob Thornton
– Photo by: Dave Allocca/Starpix
-Location: AMC Loews Lincoln Sqaure

További képek >>

A 61 éves Thornton több éve boldog párkapcsolatban él immár hatodik feleségével, akivel együtt nevelik 12 éves kislányukat. A vadorzó nőfaló úgy látszik rátalált a tökéletes társra, aki mindenben megérti, és aki mellett kibontakoztathatja zseniális tehetségét is. A színész a hamarosan a mozikban látható fergeteges vígjáték, a Tapló télapó 2. premierjén őszintén válaszolt az egyik online magazin újságírójának, aki Billy Bob Thornton ex-felesége, Angelina Jolie iránt érdeklődött. A színész bevallotta, hogy házasságuk idején sokszor úgy érezte, nem elég jó Angelinának, ugyanakkor az együtt töltött évek alatt olyan szoros kötelék alakult ki kettejük között, hogy a mai napig tartják a kapcsolatot. „Nem beszélünk túl gyakran, de nekem úgy tűnt, hogy Angie rendben van. Még mindig jó barátok vagyunk, de neki is megvan a saját világa, mint ahogy nekem is.”

taplo_telapo_2-film-5

A züllött télapó legújabb storyjának világpremierjén a jól ismert szereplők mellett az új tagok, azaz  Kathy Bates és Christina Hendricks is felvonultak, akik nem győztek áradozni mennyire imádták a közös munkát Billy Bob Thorntonnal. Az eredmény pedig parádés lett, amiről hamarosan mindenki meggyőződhet.

A TAPLÓ TÉLAPÓ 2. (16) csütörtöktől a mozikban.