Nem lesz ott a Demokrata Párt charlotte-i (Észak-Karolina) országos gyűlésén Anne Hathaway, pedig a színésznő köztudottan az elnök, Barack Obama támogatója. Legalábbis eddig az volt, távolmaradása azonban most kételyeket ébreszt. Az amerikai politikai életben évtizedek óta hangsúlyos szerepet visznek a hollywoodi sztárok, akik különösen az elnökválasztási kampányban exponálják magukat. Idén azonban csak Eva Longoria és Jessica Alba lesz ott a nagy sztárok közül Charlotte-ban, távol marad Ben Affleck, Susan Sarandon és Sheryl Crow, valamint Oprah Winfrey, az amerikai szórakoztatóipar legbefolyásosabb személyisége is. Ők mind fontos szerepet vállaltak Obama 2008-as elnökválasztási kampányában.

Akár az is lehetséges, hogy mostani távolmaradásuk az Obama-stáb kérése volt, az elnököt ugyanis az elmúlt négy évben gyakran bírálták amiatt, hogy hollywoodi sztárokkal veszi körül magát népszerűsége növelése érdekében.

Anne Hathaway-t legközelebb A nyomorultak című filmmusical női főszerepében láthatjukHugh Jackman, Russell Crowe és Amanda Seyfried oldalán.

(Les miserables – hazai bemutató: 2012. december 27.)