Nyerj páros belépőt az Apropó szerelem premier előtti vetítésére

A MoziNéző , Mozi Mánia app, valamint partner oldalaink újra premier előtti vetítésre invitálnak. Ez alkalommal az Oscar-díjas Juliette Binoche, és az Oscar jelölt Clive Owen főszereplésével készült Apropó szerelem (Words and Pictures) c. romantikus vígjátékra nyerhetsz páros belépőt, a film hazai forgalmazója, a Cinetel Kft jóvoltából. A premier előtti vetítést az Apropó szerelem országos premierje előtt két nappal, 2014. december 30-án, este 7 órától, a Lurdy Moziban kerül sor.

Apropó szerelem-03

Jack Marcus (Clive Owen) és Dina Delsanto (Juliette Binoche) valamikor mindketten tehetséges művészek voltak, ám az idő nem nekik dolgozott. Mára a férfi tökéletes írói válságba süllyedt, míg a nőt egyre súlyosabb reumatológiai betegsége gátolja abban, hogy ecsetet fogjon a kezébe. Jelenleg így mindketten tanárként dolgoznak ugyanabban az iskolában, s még akár ki is alakulhatna közöttük valami… Ha nem törne ki ehelyett a totális háború! Jack zokon veszi, hogy Dina azt tanítja diákjainak, a szavak csapdába csalnak és hazudnak, s csak a képek képviselnek valódi értéket. A két tanár felsorakoztatja seregeit, a harcban pedig előbb-utóbb az iskola minden tanulójának és dolgozójának állást kell foglalnia. Pedig már majdnem szerelem volt…

http://youtu.be/pCl0GaGDMLA

Játék a páros jegyekért:

Oszd meg a cikket (FacebookGoogle+ odalon is) ! Írd le a (Klikk: Apropó szerelem ) c. film adatlap alatt található hozzászólásban, hogy miért szeretnéd megnézni a filmet és küldj egy emailt a mozinezo@gmail.com-ra, Tárgy: Apropó szerelem / Emailben: Név, cím legyen benne.

Beküldési határidő:
2014. december  29., 12 óra., 12 óra után sorsolunk. Nyerteseket emailben értesítjük!

A jegyet kizárólag a nyertes veheti át, személyi igazolvány bemutatásával.

Partner oldalak:
MoziStar
Premier MoziMagazin
FPortál
FilmDroid
PluszMínusz Blog
Siba Média
Hetedik Sor

Média partnerek:
CoolFM
Lakihegy Rádió
GiGa Rádió
Pixel Desingers Magazin
Hova menjek a héten?