Aquaman vízre szállt! Tegnap elkezdődött a DC univerzum egyik legizgalmasabb figurája saját filmjénra szerepében Amber Heard, a Vulkót alakító Willem Dafoe, Tom Curryként Temuera Morrison-t láthatjuk és Nereusként egy igazi legenda, Dolph Lundgren tűnik fel. Wan régi színésze, Patrick Wilson Ormot, Nicole Kidman pedig Atlannát játssza.

Aquaman

Ha már egyszer a tengerek ura a főszereplő, nem csoda, hogy a munka nagy része Queenslandben, az ausztrál tengerparton zajlik majd, ráadásul a filmesek egy óriási stúdiókomplexum, a Village Roadshow Studios mind a kilenc műtermét kibérelték: az egyik közülük a legnagyobb a déli féltekén. A stáb azért rövid időre Új-Fundlandra, Szicíliába és Tunéziába is átrándul majd.

A DC világban egymást követik az események: Wonder Woman (Gal Gadot) június 1-jétől látható, Az Igazság Ligája (Justice Leauge) novemberben kerül a mozikba. Aquaman a tervek szerint jövő karácsonyra készül el, de addig valószínűleg sor kerül még egy DC-képregény film premierre, hogy 2018 nyara se teljen el szuperhős nélkül.ek forgatása. A rendező a 40 éves korára immár számos legendás filmet létrehozó James Wan, a főszereplő Jason Momoa, aki idén ősszel Az Igazság Ligájá-ban is színre lép.