Arnold Schwarzenegger nevét ki ne ismerné? Az osztrák body builderből lett akciósztár egészen a kormányzóságáig vitte, és most, 10 év után újra főszerepben láthatjuk. Több éves kihagyás után első nagy cameo szerepére Sylvester Stallone, egykori vetélytársa kérte fel, hogy az Expendabels – A feláldozhatókban Bruce Willis, Jason Statham, Eric Roberts, Jet Li és sok neves sztár mellett ő is bebizonyítsa, hogy még mindig ott van benne a jól ismert erő, és humor. A feláldozhatók 2-ben pedig már egy közös akciójelenetben is együtt szerepelt Sly oldalán.

Arnold Schwarzenegger

De most végre abszolút főszereplőt játszik a január 24-én mozikba kerülő Erőnek erejével-ben, méghozzá egy csendes határvároska seriffjeként néz szembe az FBI által körözött mexikói  gengszterrel.  A látványos akciófilmben a humor is fontos szerepet kap, amire nem csak Schwarzi, hanem a Jackass filmekből ismert Johnny Knoxville jelenléte is garancia. A két sztár nagyon élvezte a közös munkát. ’Hihetetlen élmény volt! Bálványként imádtam gyerekkoromban, és most meg közös filmet csináltunk! Valóra vált az álmom, hogy Arnold Schwarzeneggerrel forgathattam. Máig is őrzöm a ’84-es Terminátor – A halálosztó VHS kazettámat. ’- mesélte lelkesen Knoxville az Access Hollywood riporterének.  Arnie hasonlóan jókat mondott Knoxvilleről, akinek karrierjét már elég régóta figyeli, és gyerekeivel együtt nagy rajongója a kissé dilis sztárnak, aki bármit be mer vállalni. – ’Nagyon vicces srác, akivel nem árt ha vigyáz az ember! Sokszor improvizált a forgatás során, sose tudtuk, hogy éppen mi vár ránk a következő pillanatban. De pont erre volt szükségünk, a humorára, az őrültködéseire, és a merészségére.’  – tette hozzá Schwarzenegger.

_DSC5560.NEF

2013 sikeres évnek ígérkezik a volt kormányzó számára, mert nem csak az Erőnek erejével-ben láthatjuk Forest Withaker, Johnny Knoxville, és Luis Guzmán oldalán, hanem a nagy vetélytárssal, Sylvester Stallone-val tér vissza ősszel a The Tomb című filmben.

[youtube]http://youtu.be/BeUjcPPBCTw[/youtube]

Erőnek erejével filmrészlet