Nagyon nem volt egyszerű Arnold Schwarzenegger-rel a találkozás a legtöbb alkalommal csak berohant a szállodába, hiába szólt neki valaki, de sokszor épp amilyen hangulatban volt 1-1 et aláírt s a legtöbb esetben csak selfieket engedett.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

Néhányaknak volt lehetősége rendes fotót készíteni Arnolddal úgy gondolta a selfie gyorsabb hamarabb túl van rajta hamár mindenképp engednie kell..

Persze nem volt kötelező az első hetekben bújkált, hiszen a szállodában lévő garázsból közlekedett ennek ellenére többször láttuk.

Arnold Schwarzenegger aláírás
Arnold Schwarzenegger aláírás

Nem gondoltam, volna, hogy nekem új fotó sikerül nem is erőltettem túlzottam hiszen már volt fotóm, de mivel a többi színészt ígyis mentünk keresni nyilván próbálkoztam.

Aztán egy néhány alkalommal miután láttuk, hogy az edzőteremnél több esély van ahova jár, hisz sok fotó kikerült a netre felmentünk a FLEX GYM teremhez s ott sikerült a fotó nagy nehezen.

Ittsem volt sokkal könyebb hisz sokan rájöttek erre és nem mellesleg azokkal együtt akik odajártak edzeni ittis sokan szerettek volna selfiezni Arnolddal, de azért köszönhetően az ottani stábnak sikerült megoldani a képet és az aláírást is.

Linda Hamilton
Linda Hamilton

A vége felé már Linda Hamiltonnal olyan „baráti” kapcsolatba kerültünk ahányszor meglátott barátnőmmel a hotelnél aztis megígérte, hogy kettőnknek segít beszél Arnolddal meg is tette.

 Linda Hamilton
Linda Hamilton

Vele könnyű volt talán ő volt idén a legközvetlenebb színész akivel találkoztunk mindig puszival köszönt a végén már egy Budapesti moziban is találkoztunk.

Persze legelsőnek a reptéren érkezéskor.