2013. január 18-ra várható Schwarzenegger új filmje

2013. január 18-ra készül el a Lionsgate „The Last Stand” c. filmje. Kim Jee-Woon rendező új akciófilmjében Arnold Schwarzenegger játssza majd a főszerepet. Schwarzenegger egy megfáradt öregembert; Owens Sheriffet fogja alakítani, aki beletörődött, hogy az élet egy küzdelem… Miután egy rossz küldetés következményeképp partnere lebénul, elhagyja a Los Angelesi rendőrséget és egy csendes, határ menti városban; Sommerton Junctionban éldegél, ahol kevés a bűncselekmény…

200 mérföldre a határtól egy FBO fogoly konvoj száguld a határ felé. A látványos menekülés kezdeményezője a leghírhedtebb és legkeresettebb drogbáró a féltekén. Különlegesen felszerelt autóján egy túsz és vad hadseregének tagjai utaznak.

Döntenie kell, hiszen a banda egyenesen Summerton Junction felé tart, ahol az amerikai bűnüldözésnek utolsó alkalma lesz elfogni őket, mielőtt átlépik a határt és elbúcsúzhatnak tőlük örökre. Owens eleinte vonakodott részt venni az akcióban, de végül meggondolja magát és az egyik legmerészebb arcát mutatja a mozi történetében.