conan-the-barbarian-arnoldUtoljára tavaly ősszel esett szó arról, hogy az Universal Pictures a „The Legend of Conan” c. filmmel a Hybarian korba történő visszatérést tervezi, melyben Arnold Schwarzenegger egy kimmériai harcos; Robert E. Howard bőrében tér vissza.

A Cool News utolérte Schwarzeneggert utolsó filmje, a The Last Stand kapcsán, és sikerült megtudnia, hogy idén várhatóan megkezdik a forgatást, amely valószínűleg Új-Zélandon zajlik majd.

„Az Universal végül jelentkezett” magyarázza Schwarzenegger „és azt mondta, teljesen igazad van. A jogok megvásárlása folyamatban van, komolyan vesszük, és egy minőségi filmet csinálunk. Azt akarjuk, hogy te is részt vegyél benne. Azt akarjuk, hogy te legyél a főszereplő és játszd el Conant. Egy olyan történeten dolgozunk, melyben Conan abban a korban van, amely teljesen hihető és nem úgy néz ki, mint egy 30 éves akció figura.”

Az eredeti film Arnolddal (mint tapasztalt harcossal) a trónon végződik, és ezen a vonalon fog mozogni most is a film, mondta Frederik Malmberg producer az eredeti bejelentés szerint.

Ez az Északi Viking mísztikus fickó, aki eljátszotta a király szerepét, harcos, katona és zsoldos, és aki több nőt fektetett le mint valaha bárki, életének utolsó ciklusához közel. Tudja, hogy pokoli út vezet Valhallába, és ebből akar kitörni egy jó csatával.