James Cameron AVATAR című filmje újra a mozikban! Nézd meg a Pandora nevű bolygó  lakóit, a Na’vik-at 4DX-ben! Avatar című film Október 31-tól 4DX-ben!

avatar_film_06

Avatar 4DX – Előzetes:

[youtube]http://youtu.be/pZjn4jI0Yp4[/youtube]

 

Mi a 4DX™?

A 4DX™ a 4D mozis technológiát ötvözi az egész estés hollywoodi filmekkel. A 4DX™ új paradigmát állít fel a moziba járás élményében, amely felülmúl minden várakozást és új szabványt teremt, megteremtve a világ legjobb 4D élményét.

Az első 4DX™ színházakat 2009-ben hozták létre a CGV hálózatában Dél-Koreában. Jelenleg a világ 29 pontján működik és 2016-ig több mint ezer helyen kívánják bevezetni.

4D programozók csapata kizárólag azzal foglalkozik, hogy olyan tartalmakat keressen és dolgozzon ki, amelyek a moziba járást valóban egyedülálló élménnyé varázsolják.

A 4DX™ szorosan együttműködik a vezető stúdiókkal és Hollywood legnagyobb kasszasikereit ülteti át a 4D vásznakra.

A 4DX™ a világ legfejlettebb filmszínházi technológiája a legmodernebb 3-DOF (szabadságfok) mozgó ülésekkel, amelyeket összehangolnak a környezeti hatásokkal. Minden egyes film a részletesen megkoreografált levegő-, víz-, illat-, mozgás-, vibrációs, stb. hatásokkal a hagyományos moziterem audiovizuális ingereit messze felülmúlva hat a nézőkre, akik teljesen elmélyülhetnek és az akció részeseivé válhatnak.

Abszolút 4DX™ moziélmény!

Mozdulj rá az élményekre! A filmjelenetekre reagáló székek garantáltan mozgalmassá teszik a mozizásod. Minden egyes 4DX™ ülés három különböző mozgástengelyen tud elmozdulni: oldalirányú dőlés, emelkedés, előre-hátra dőlés.

Az ülésbe épített hatások széles választéka, valamint a légmozgás, vízpermet, a láb és a hátcsiklandozása lehetővé teszi, hogy a nézők teljesen elmerüljenek a filmben és a vásznon zajló történet részeseivé váljanak.

Ne csak nézd a filmet! Érezd is!

Egy cseppet sem fogsz unatkozni! A különleges vízpermetnek köszönhetően megfürödhetsz az élményekben.

Széles vászon, szeles élmény! A székbe épített fúvókák a film közepébe repítenek!

Érezd a dörgést! Speciális fénytechnikával életre hívott villámok cikáznak, akár a valódiak!

Szívd magadba az élményt! Engedd, hogy az orrodnál fogva vezessenek a jelenetekhez komponált illatok.