Machete gyilkol – OKTÓBER 17.

Machete megbízást kap az Egyesült Államok elnökétől egy életveszélyes küldetésre az amerikai állampolgárságért cserébe. Mexikóba kell mennie, hogy megállítsa az őrült Mendezt, egy hírhedt kartell főnökét, aki azt tervezi, hogy rakétát lő Washingtonra.

Isteni műszak – OKTÓBER 24.

Az Isteni műszak c. film abszurd humorral meséli el egy mentőápoló alászállását az éjszakába, ahol beavatást nyer a halottasbizniszbe és az ahhoz kötődő kegyetlen elvbe: a halál nem válogat, az ember igen.

Bodzsár Márk első nagyjátékfilmje 2013. október 24-én kerül a hazai mozikba. A film előzetes korhatár besorolás alapján 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

A komornyik (The Butler) – NOVEMBER 21.

Cecil Gaines nyolc elnöknél szolgált a Fehér házban, mint főkomornyik. Szolgálati ideje alatt olyan a polgárjogi küzdelmek és Vietnám mellett egyéb hangsúlyos események befolyásolták az életét, családját és az amerikai társadalmat. A film egy egyedülálló, valós történetet dolgoz fel.

Az augusztusi USA bemutatót követően a film vezeti a toplistákat.

I, Frankenstein – 2014

Az Underworld alkotóinak legújabb filmjében Frankenstein teremtménye, Adam évszázadokat él túl egy genetikai hiba miatt. Jelenkorunk egyik sötét metropoliszában két halhatatlanokból álló ellenséges klán harcába keveredik… A film Kevin Grevioux nagyhatású képregénye alapján készült. A film IMAX és 3D verzióban is a mozikba kerül.

Sin City: A Dame to Kill For – 2014

Hét évvel az első epizód megjelenése és hatalmas sikere után, most végre itt a folytatása Robert Rodriguez és Frank Miller krimi sorozatának. az új rész Frank Miller második Sin City kötetén alapul, amely magyarul Ölni tudnál érte címmel jelent meg.

Az alkotás olyan világsztárokat vonultat fel többek között, mint Joseph Gordon- Levitt, Eva Green, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson, Mickey Rourke és még sokán mások.

Agent Century 21

Cameron Diaz és Benicio Del Toro új akcióvígjátékában az ingatlan ügynöki munka veszélye oldalába kapunk betekintést. Miután Mary Kay Curly-t elrabolják, fiát pedig megölik, a rátermett de kicsit naiv nő arra kényszerül, hogy felvegye a harcot az alvilág gengsztereivel és az FBI ügynökeivel.

The Coup

Váratlan helyzetbe kerül az az amerikai család, akik új otthonukba költözve Dél-kelet Ázsiában azon kapják magukat, hogy egy tűzharc kellős közepébe keverednek és élet-halál kérdése, hogy menedéket találjanak. Owen Wilson egy tőle szokatlan műfajban, az akció thrillerben mutatkozik be Pierce Brosnan oldalán.

Passenger

A boldogság nyomában rendezője ezúttal egy Ádám és Éva történetet ültetett az űrbe. A Keanu Reeves által megformált mérnők egy baleset következtében 100 évvel korábban ébred űrhajójában, ám a férfi a magány elviselhetetlenségének következtében inkább úgy dönt felkelti egy vele utazó női űrhajóst.