Magyarországon vetítik először le a nagyközönségnek az új Éhezők Viadala filmet 

Az Éhezők Viadala – A kiválasztott 1. részét a Simple egy különleges premier előtti vetítésen mutatja be a Corvin Mozi összes termében egyszerre. Míg a filmet világszerte november 21-én kezdik el vetíteni a mozik, addig itthon már november 19-én megtekinthetik a Simple felhasználók. Az alkalmazásban november 3-tól kedvezményes áron lehet jegyet vásárolni a vetítésre a – várhatóan gyorsan elfogyó – készlet erejéig. Nyéki Zsolt, az OTP Mobil kereskedelmi és fejlesztési igazgatója kiemelte: “A Simple alkalmazásban ezt követően egy széleskörű nyereményjáték veszi kezdetét a film kulcsszimbólumát, a Mockingjay-t, azaz a fecsegő poszátát magán viselő, egy millió forintos egyenlegű bankkártyáért.

bankkartya-Az Éhezők Viadala

A fődíj különlegességét fokozza, hogy a bankkártya egyetlen példányban készül. Ezen túl három Samsung ajándékcsomag is kisorsolásra kerül, melyek Samsung S5 telefont és egy Samsung Gear S okosórát rejtenek. A játékban mindneki részt vehet majd, aki megnézte Az Éhezők viadala – A kiválasztott I. filmet, és regisztrálja mozijegyét a Simple alkalmazásban.”

Mi az a Simple?

Egy olyan, hazai fejlesztésű alkalmazás, amely a mobilfizetés mellett számos olyan funkciót tud, amivel egyszerűbbé teszi az életet. A mobilszolgáltató és bankfüggetlen alkalmazás szinte minden androidos és iphone okostelefonra ingyenesen letölthető az Apple Store-ból, vagy a Google Playből.

www.simple.hu