November 28-án mozijegyeddel igazi baglyos tetkót nyerhetsz!

A Zságer Balázs vezette Zagar írta a csütörtökön a mozikba kerülő Az éjszakám a nappalod című új magyar vígjáték zenéjét, amely most egy soundtrack album formájában is megjelenik. A lemez és a film bemutatóját november 28-án, szombaton egy bulival ünneplik az alkotók a film egyik forgatási helyszínén, a Fogasházban. Az ingyenes partin Zságer Balázs is a pultba áll egy DJ set erejéig. Aki mozijegyével bizonyítja, hogy már látta a filmet, igazi tetkót nyerhet!

A Zagar az Amsterdam Dance Event és az európai turnéja után Zságer Balázs vezetésével elkészítette Az éjszakám a nappalod című új magyar vígjáték zenéjét, amely most egy filmzene album formájában is megjelenik. Az albumon olyan előadók is közreműködtek, mint Kama a Mary Popkidsből vagy a Los Angeles-i énekesnő, Kid Moxie, aki nemrég a Twin Peaks Mysteries of Love c. legendás betétdalát énekelte újra.

A lemezt és a filmet november 28-án, szombaton egy bulival celebrálják az alkotók a film egyik forgatási helyszínén, a Fogasházban, ahol Zságer Balázs is a pultba áll egy DJ set erejéig.

Az éjszakám a nappalod című magyar filmvígjáték szinte mindvégig a budapesti éjszakában játszódik, ezért egyik fő motívuma a bagoly. Így ha valaki szeretne a bulin egy extrém baglyos sminkben pompázni, nem kell mást tennie, mint bejelentkezni az event baglyos smink felhívásánál, mert a férőhelyek száma limitált!

A szombati buli egyik legnagyobb szenzációja, hogy a film egyik bevállalós nézőjét kivarrjuk! Ha te akarsz lenni az a szerencsés,  aki igazi baglyos tetkót kap Mimitől (Be Your Tattoo), csak annyi a dolgod, hogy szombat este 22 óráig írd meg a felhívás alá kommentben, a három egyedi tervezésű bagolyminta közül melyiket szeretnéd és hová! Aztán gyere el a Filmzene Partira a Fogasházba, és hozd magaddal a film mozijegyét, ahol éjfélkor kisorsoljuk a bátor nyertest, aki ott a helyszínen megkapja a tetoválást. A sorsoláson csak azok vehetnek részt, akik magukkal hozzák a filmre szóló mozijegyüket, valamint 18 év alatt a szülői hozzájárulást a tetoválásra!

A partin már megjelenés előtt kapható lesz az új CD is! A My Night Your Day című filmzene decembertől az online áruházakban is megvásárolható lesz, de már most megrendelhető a csapat hivatalos oldaláról!