A San Diego-i Comic Con a film- és képregényrajongók legnagyobb világtalálkozója: idén majd 150 ezren váltottak jegyet a négynapos eseményre, melyen az érdeklődők olyan részleteket tudhatnak meg a közeljövő filmjeiről, amelyeket máshol biztos nem. Számtalan fura szerzet, váratlan reklámötlet, jelmezes színész és rajongó tölti zsúfolásig a termeket – a legnagyobb feltűnést mégis egy vörös miniruhás, átlátszó esőkabátos, térdig érő lakkcsizmát viselő színésznő, Kaitlyn Leeb keltette – ugyanis csak neki volt három melle.

A fiatal színésznő nemcsak gyönyörű: a New York Universityn pszichológiából szerzett diplomát; a Comic Conon különös dekoltázsával új filmjét Az emlékmás-t (16) (Total Recall, hazai bemutató: augusztus 16.) reklámozta. Az emlékmás közönségtalálkozóján Kate Beckinsale, a látványos sci-fi/akciófilm sztárja sem állta meg, hogy szóba ne hozza a feltűnő szereplőt.

– Len [a film rendezője, a színésznő férje] felajánlotta, hogy én játsszam ezt a szerepet – mesélte a színésznő. – És már kicsit bánom is, hogy nemet mondtam. Hiába van két női főszereplője a filmnek, a hárommellű csaj több érdeklődést keltett, mint Jessica és én együtt.

A színésznő azért elismerte, hogy igazából nem neki való a szerep: lánya, a most 13 éves Lily egész biztosan nem járulna hozzá, hogy anyján végezzék el a film speciális kellék kiegészítőiért felelős szakemberei az átalakítást. Jessica Biel, aki szintén ellátogatott a Comic Conra, másképp fejezte ki a véleményét: saját Twitter-oldalán közzé tett egy képet, ahol nevetve ölelik át egymást Leebbel.

IC Press