Hollywoodban is egy kell a sikerhez: a jó társaság.

Nicholas Hoult csillaga idén meredeken ível felfelé: az egykori gyerekszínész egyszerre vagy három megaprodukció főszereplője. Ewan McGregor és Stanley Tucci mellett ő a sztárja a különlegesen nagy költségvetésű új családi fantasy-kalandnak, Az óriásölő-nek (12) (Jack the Giant Slayer, hazai bemutató: március 28.), és hamarosan a következő X-Men-filmben is láthatjuk.

Az_oriasolo_Labnyom_ceremonia (1)

A 23 éves, jóképű színész azt mondja, minden sikerét a mesterének: Colin Firth-nek köszönheti. Négy évvel ezelőtt egy forgatáson haverkodtak össze, azóta rendszeresen találkoznak, és Firth igazi trénerként viselkedik. Felkészíti a fiatal színészt a gyilkos hollywoodi verseny legújabb megpróbáltatásaira, és tanácsokkal látja el.

– Amikor tehetjük, együtt vacsorázunk, vagy együtt lazulunk valahol, én kérdezek, ő válaszol – magyarázta a srác, aki óriásokat győz le a filmben. – Nélküle semmire sem jutottam volna.

Hoult azt is elárulta, mi volt a legfontosabb tanács, amit az idősebb színésztől kapott. Íme Colin Firth legfontosabb tanácsa ifjú hollywoodi csillagoknak:

– Vedd komolyan a munkát, de sose felejtsd el, milyen nevetséges is ez az egész!

IC Press