A szépség és a hírnév úgy látszik, kevés. Anne Hathaway nemrégiben szakított udvarlójával, az olasz Raffaelo Follieri-vel, méghozzá nem úgy, ahogy egy régimódi lány szeretné: az üzletembert pénzmosás és más gazdasági bűncselekmények miatt tartóztatták le, és 21 millió dollár óvadék letételéhez kötik a feltételes szabadon bocsátását.

Anne, aki következő filmjében, a ZseniKém – Az ügynök haláli (Get Smart, hazai bemutató: augusztus 21.) című vígjátékban bebizonyítja, hogy milyen jókedvű tud lenni, már túl van a megrázkódtatáson, és új szerelemre készül; méghozzá olyanra, amely akár házassággal is végződhet. A jó ügy érdekében szigorú szabályokat hozott, és rögtön közzé is tette őket. A 25 éves színésznő, azt állítja, hatodik érzékével rögtön kiszúrja azokat a hímeket, akik csak érdekből keresik a társaságát. Kollégájával, színésszel vagy rendezővel semmiképpen sem halandó randevúzni, kivéve, ha az illető nagyon vicces. Egyébként szakma, pénz és életkor nem számít, minden változat szóba jön. Fontos viszont, hogy az új fiú, tetsszen Anne édesanyjának, és végül, de nem utolsósorban: tudjon spanyolul.

Akire illik a személyleírás, már jelentkezhet is. De vigyázzon. A ZseniKém – Az ügynök haláli-ból az is kiderül, hogy Anne nagyon nagyot tud ütni.

IC Press